Când începe Survivor la Kanal D? Care sunt regulile și ce vedete participă

Daria Petrescu 29.12.2020, 09:47
Când începe Survivor la Kanal D? Care sunt regulile și ce vedete participă

„Survivor România”, cel mai puternic reality show din țara noastră, va începe în curând la Kanal D. După o luptă aprigă între concurenți, sezonul trecut, iată că anul viitor, nume noi din showbiz se aruncă în arena. Deja au fost anunțate numele celor care vor face parte din echipa Faimoșilor. În curând, list ava fi copletată de echipa Războinicilor.

Când începe Survivor la Kanal D

Show-ul „Survivor România” se va desfășura tot în Republica Dominicană și și-a anunțat deja primele nume de pe lista celor care aspire la premiul cel mare. Lista Faimoșilor a fost încheiată.

Aceștia sunt: Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Jador, Majda Aboulumosha,  Simona Hapciuc, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache și Ana Porgras. Fiecare dintre ei și-a motivat participarea la show-ul a cărei dată inițială nu a fost anunțată.

„Mi-am dorit să intru în competiția Survivor România pentru că vreau să mă redescopăr, să-mi pun gândurile în ordine, să îmi dau seama care sunt oamenii pe care îi iubesc și care mă iubesc.

Sunt convins că voi vedea viață cu alți ochi când mă voi întoarce, pentru că noi, oamenii, în general, nu punem preț pe ceea ce ne-a dat Dumnezeu. Sper ca Dumnezeu să îmi ofere acolo sprijin fizic și psihic. Va fi ca un post pentru mine această experiență”, a spus Jador.

„Întotdeauna m-am gândit că totul se întâmplă cu un scop în viață, iar acum simt că scopul meu e să dau tot ce e mai bun. Sunt o fire puternică și consider că o să-mi depășesc limitele și o să descopăr foarte multe lucruri.

Îmi place să lucrez în echipă și simt că o să luptăm împreună ( n.r. – referire la echipa Faimoșilor) să fie bine. Sper din suflet ca emoția pe care o simt să ajungă la inimile celor ce ne vor urmări”, spune Majda.

Actriță, vedetă de televiziune și antrenor de fitness, cu o experiență îndelungată în industria sănătății și fitness-ului, după 12 ani în care a practicat kickboxing, Simona Hapciuc spune “Da” provocării de a-și depăși limitele, în competiția „Survivor România.

„Vreau să-mi cunosc adevăratele limite”

„Sunt foarte fericită și entuziasmată pentru acest nou capitol din viața mea. Nu am crezut niciodată că voi avea curaj să fac asta. Dar am zis că după anul 2020, nimic nu mă mai sperie.

Motivul principal pentru care particip la Survivor România este pentru că vreau să mă cunosc cu adevărat, fără măști, fără social media, fără echipe de management și fără familie, prietenii și fanii care mă susțin non stop.

Sper că ei să continue să mă susțină în continuare de acasă. Vreau să-mi cunosc adevăratele limite! Sper să fac față atât condițiilor, temperaturii și lipsei de mâncare, competițiilor sportive pe trasee și nu în ultimul rând tensiunilor dintre concurenți. Sper să rămân cât mai mult în concurs și să mă înțeleg cu toată lumea! Amuncepe!!!”, declară Alexandra Stan

De asemenea, Roxana Nemeș a acceptat provocarea „Survivor România”, deși ea împreună cu logodnicul ei aveau în plan să devină părinți. Artista susține că este un moment oportun pentru a participa la competiție. Cu o carieră artistică strălucitoare, Amna și-a luat inima în dinți și a spus “Da!” unui show în care va trebui să-și depășească limitele de orice fel.

„Pentru mine este o provocare uriașă”

„Îmi place să descopăr la mine însumi diverse calități și defecte pe care le am în situații-limită. Îmi plac provocările foarte mult și, dacă nu am făcut armata, m-am gândit că e momentul!

Survivor România va fi un prilej pentru a mă descoperi în situații neobișnuite, în condiții de trai dificile, cu mâncare foarte puțină sau inexistentă, pentru care trebuie să lupt”, a declarat Costi Ioniță.

Cătălin Moroșanu este alt nume puternic ce va ajunge în Republica Dominicană pentru a dovedi că nimic nu îi stă în cale și că merită titlul de „Supraviețuitor”

„Pentru mine este o provocare uriașă să particip la acest reality-show, pe care îl văd ca pe o competiție adevărată. Mi-aș dori să fac performanță acolo, dar și să slăbesc.

În acest concurs mă văd mare la propriu, nu la figurat, am 114 kilograme. Mie mereu mi-au plăcut provocările, am concurat la foarte multe reality show-uri puternice și din palmarestul meu lipsea Survivor România”, a declarat Cătălin Moroșanu.

Urmăriți Impact.ro și pe