Survivor România – cine sunt favoriții din 2021 și ce s-a întâmplat cu ”supraviețuitorul” de la Pro TV

Daria Petrescu 11.01.2021, 10:43
Survivor România – cine sunt favoriții din 2021 și ce s-a întâmplat cu ”supraviețuitorul” de la Pro TV

Survivor România. Sâmbătă, 9 ianuarie a început sezonul doi al celui mai dur reality show, Survivor România. Concurenții, atât din echipa Faimoșilor cât și din cea a Războinicilor au pășit încrezători în Republica Dominicană, în speranța că vor rezista cât mai mult în cea mai grea cursă din vița lor. Astfel că, în acesst sezon, emisiunea va fi difuzată cinci zile pe săptămână. Puțini sunt însă, cei care știu că Supraviețuitorul a fost difuzat mai întâi la Pro tv, în 2016. Din motive nu foarte clare, show-ul nu a mai continuat.  Iată cine sunt favoriții din 2021 și ce s-a întâmplat cu ”supraviețuitorul” de la Pro TV.

Survivor România – cine sunt favoriții din 2021

Survivor România 2021 va fi difuzat în fiecare miercuri și joi, de la 22:30, și de vineri până duminică, de la 20:00. Mai mult, show-ul are un alt prezentator. Este vorba despre Daniel Pavel, care înainte de începerea show-ului, a făcut primele declarații.

„Pentru mine, “Survivor România” reprezintă, în egală măsură, cea mai mare provocare profesională de până acum, cât și oportunitatea testării unor limite de anduranță fizică și psihică, pe care le întâlnești în viață doar dacă ai noroc.

Și mă refer la noroc așa cum îl vedeau anticii, adică acel noroc care îi favorizează, exclusiv, pe cei puternici și curajoși. Telespectatorii vor avea ocazia să vadă în sezonul al doilea, așa cum s-au obișnuit, oameni cu o ambiție și o determinare ieșite din comun.

E un privilegiu pentru mine să fiu alături de acești concurenți, să le observ și comentez evoluțiile. Voi încerca să le transmit celor de acasă cât mai mult din emoțiile lor uriașe”, a declarat Daniel Pavel.

Cine este Daniel Pavel

Prezentatorul tv are un trecut despre care puțini știu. El a avut o carieră promițătoare de ofițer în marina comercială, iar apoi a devenit om de radio și TV.

Daniel Popa este prezentatorul emisiunii

Cine sunt Faimoșii de la Survivor România 2021

Prima ediția Survivor România a fost deja difuzată sâmbătă, 9 ianuarie, iar concurenții au avut deja de dus prima luptă dură. Din fericire, echipa Războinicilor a câștigat jocul aseară, prin ștafetă mixtă.

În echipa Faimoșilor a avut loc o schimbare majoră. Ana Porgras s-a retras din motive medicale, iar locul sau i-a fost luat de către Elena Marin, una din cele mai carismatice dansatoare din România. Din echipa Faimoșilor fac parte:

-Costi Ioniță

Cătălin Moroșanu

– Cosmin Stanciu

– Alexandra Stan

– Amna

– Roxana Nemeș

– Culita Sterp

-Zannidache

– Elena Marin

– Jador

-Majda

-Simona Hapciuc.

De altfel, cei care s-au făcut remarcați încă de la începutul jocului au fost  Zannidache și Alexandra Stan, Dar și Majda, devenind favoriți în rândul admiratorilor.

Din echipa Războinicilor fac parte 12 concurenți puternici:

– Marilena Cuciurean

-Giorgiana-Elena Lupu

– Roxana Georgiana Ghiță

– Maria Hîngu

– Melina Dumitru

-Andreea Mosneagu

– Alin Salajean

– Albert Oprea

Sorin Pușcașu

Lucian Barbu

Mariano Starlin Belen Medina

Musty Cămară

Din exchipa Războinicilor, Roxana Georgiana Ghiță a reușit să devină una dintre favoritele grupului.

Ce s-a întâmplat cu ”supraviețuitorul” de la Pro TV

Varianta românească „Supraviețuitorul” a fost anunțată pe 23 decembrie 2015 și a fost difuzată la Pro TV între 12 sptembrie și 22 noiembrie 2016. Emisiunea a fost prezentată de Dragoș Bucurenci. Se pare însă, că audiențele nu au fost cele așteptate, pentru că producătorii au decis să nu mai lucreze la următorul sezon.