Serialul care o fascinează pe Ramona Păun, deși nu a apărut încă. „Sunt deja parte din familie” VIDEO (exclusiv)

Badea Violeta 19.09.2022, 19:33

Ramona Păun este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate prezentatoare din țara noastră. În fiecare zi, frumoasa brunetă îi ține la curent pe telespectatori cu cele mai calde informații din domeniul sportului. Deși apare zilnic pe micul ecran, la Pro TV, nu toată lumea știe detalii din viaţa vedetei. Iată care este serialul ei preferat!

Care este serialul preferat al Ramonei Păun

Ramona Păun este unal dintre cele mai îndrăgite prezentatori TV din România. De ceva timp, aceasta aduce în vizorul telespectatorilor cele mai recente noutăți din lumea sportului.

Pe brunetă o știe toată lumea, dar nu mulți știu care este pasiunea ei. Ei bine, vedeta de la Pro TV este fascinată de lumea cinematografică. De altfel, ea se declară uimită și de felul în care actorii reușesc să se transpună într-o altă lume.

În plus, Ramona Păun se declară deja fană a serialului „Clanul”, producție românească ce va avea premiera luni, 19 septembrie 2022, la Pro TV.

Vedeta are și un motiv în plus să urmărească serialul. Asta pentru că iubitul ei, Cosmin, este nepotul lui George Mihăiță, actor care-l va interpreta pe mafiotul Bebe Măcelaru.

„O să fiu doar telespectator și abia aștept să-l văd în ipostaza asta din „Clanul”. Mi se pare o provocare fantastică pentru unchiul nostru (n.r. George Mihăiță). Deja mă simt parte din familie și îmi permit să-i spun așa.

O să mă uit cu mare interes, dar cine știe ce ne oferă viața, reconversii profesionale se fac des. Nu știu dacă aș avea talent, dar mi-ar fi plăcut să am talent, mi-ar fi plăcut să fiu actiță”, a declarat, în exclusivitate pentru Playtech.ro, Ramona Păun.

„Am o mare admirație pentru actori”

Ramona Păun recunoaște că și-ar fi dorit foarte mult să apară într-o producție, dar încă nu a primit o astfel de propunere. De asemenea, vedeta spune că îi admiră foarte mult pe actori pentru munca pe care o depun.

„În rest nu am primit astfel de propuneri. Mi se pare absolut fascinant domeniul acesta, trebuie să ai foarte mult talent, nu știu dacă îl am, pentru că nu am avut ocazia să testez.

Am o mare admirație pentru actori, mi se pare foarte greu ceea ce fac ei, nu știu dacă aș avea abilități, dar ar fi interesant să încerc”, a mai precizat prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV pentru aceeași sursă.

Citește și Actorul Silviu Mircescu din serialul Clanul, dezvăluiri despre nașul Alex Velea: „E cel mai bun om pe care-l cunosc”. VIDEO EXCLUSIV!

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...