INTERVIU

De ce Ramona Păun și nepotul lui George Mihăiță nu s-au putut căsători în Belgia. „E imposibil”. VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 28.08.2022, 16:54

Ramona Păun, prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV, trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un deceniu alături de Cosmin, nepotul lui George Mihăiță. Îndrăgostiții au vrut să își unească destinele peste hotare, în locul unde a avut loc și cererea în căsătorie. Pentru că s-au lovit de refuzul autorităților, cuplul s-a văzut nevoit să se reorienteze cu organizarea nunții și a cununiei civile. Vedeta Pro TV ne-a oferit informații despre fericitul eveniment în interviul exclusiv acordat pentru Impact.ro.

Ramona Păun nu s-a putut căsători în Belgia cu nepotul lui George Mihăiță

Buna, Ramona! Tocmai te-ai întors din vacanță. Cum a fost escapada în Italia?

A fost o combinație pe care nu am mai făcut-o niciodată. Am mers prima dată în Italia, apoi în Franța. A trecut foarte repede, a fost foarte scurtă și extrem de solicitantă. Eu sunt adepta vacanțelor cu foarte multe experiențe, trăite la maximum așa, dar cred că prea multă explorare vine la pachet și cu foarte multă oboseală, cel puțin așa am simțit după vacanța asta.

Într-adevăr, a fost superb, am fost în Puglia, în Italia și apoi am mers pe valea Loarei și am încheiat apoteotic cu un concert Coldplay la Paris. E o vacanță de neuitat, dar data viitoare aș vrea totuși să am parte de o vacanță cu mai multă odihnă.

A fost o vacanță cu iubitul sau cu gașca de prieteni?

Nu, doar cu iubitul meu. În general, îmi place să fac vacanțe în doi, pentru că e foarte greu când ești în gașcă să te potrivești la opțiunile destinațiilor, restaurantelor. Sigur, prietenii pe care îi ai sunt asemănători cumva și ajungi la un compromis, dar îmi plac vacanțele astea în doi, pentru că sunt mai în tihnă așa, ne facem noi programul fără să deranjăm pe nimeni. Prefer vacanțele în doi, sincer.

Tu și Cosmin de cât timp sunteți împreună?

De foarte mulți ani, de peste 10 ani.

„Ni s-au tăiat aripile brusc”

Înainte de pandemie, vorbeam despre nuntă. Care sunt planurile actuale?

Da, într-adevăr pandemia a pus pe hold planurile, dar acum ne mobilizăm să continuăm ce am început înainte de pandemie. Am vrea să fie ceva foarte discret, tocmai din acest motiv nu vorbesc foarte mult despre planuri până nu se concretizează, nu suntem foarte vocali în privința asta.

Ne-am dorit foarte mult să mergem să facem cununia religioasă și civilă în Bruges, acolo unde m-a cerut de soție, dar, din păcate, nu se poate, pentru că nu suntem cetățeni belgieni. E imposibil. Am crezut că e posibil, am auzit de o experiență similară a unor cunoștințe și chiar eram foarte încântați, dar ni s-au tăiat brusc aripile când am vorbit la ambasadă. Ne reorganizăm cumva, în principiu mi-ar plăcea să fie un mix între o deplasare în străinătate și o petrecere aici.

Ramona si Cosmin Mihaita

Va fi un eveniment restrâns? Vă gândiți să vă fie alături familia și prietenii apropiați?

Mai degrabă eu sunt adepta unor adunări mai micuțe, dar avem foarte mulți prieteni, familia este mare și nu am vrea să se simtă excluși, probabil, până la urmă, o să facem o nuntă cu mai mulți invitați, dar măcar prima petrecere – cununia civilă – să fie una discretă.

Urmăriți Impact.ro și pe