VIDEO EXCLUSIV

Actorul Silviu Mircescu din serialul Clanul, dezvăluiri despre nașul Alex Velea: „E cel mai bun om pe care-l cunosc”. VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 02.09.2022, 13:24

Silviu Mircescu, interpretul unui polițist din serialul Clanul (Pro TV), și-a dorit din perioada liceului să ajungă în anturajul lui cu Alex Velea. Cei doi s-au întâlnit în urmă cu 10 ani pe platourile de filmare ale unei emisiuni și au devenit buni prieteni. Atunci când a devenit tată, actorul s-a gândit din prima clipă ca Velea să îi boteze copilul. Mai multe detalii despre viața de familie ne-a oferit Silviu Mircescu în interviul exclusiv acordat pentru Impact.ro

Silviu Mircescu, dezvăluiri despre nașul Alex Velea

Silviu, în toamna asta te vom vedea la Pro TV, în serialul Clanul. Ce fel de personaj interpretezi?

De data asta sunt un personaj bun. Nu fac parte din gașca răilor, interpretez un polițist, un ofițer sub acoperire în Brigada de Combatere a Criminalității. Personajul se numește Silviu și mai multe detalii nu pot să vă dau, așteptăm să se lanseze serialul.

Dar rolul de tată cum este? De aproximativ 2 ani ai un băiețel.

E cel mai frumos lucru pe care am putut să-l fac sau care mi s-a întâmplat în viața asta. Nu cred că există vreo descriere în cuvinte cum mă simt și cum e să fii tătic. Este senzațional!  Când vin acasă și-mi văd copilul, uit de probleme, uit de tot, pentru că așa e! În momentul în care ajungi acasă și ești supărat, ai avut o zi proastă, ți-e rău, îți trece tot când te întâlnești cu un pitic care vine la tine și spune „tati”.

Alex Velea și Antonia le-au botezat și copilul

După nașterea lui Toni, tu și Alex v-ați înrudit.

Da, eu cu Alexandru suntem prieteni de vreo 10 ani. Suntem foarte buni prieteni și bineînțeles că mi-am dorit să-mi fie naș. Nici nu s-a pus problema de treaba asta. Mi-a botezat copilul și e un lucru foarte mare, m-am și emoționat acum. E un lucru foarte frumos să-mi fie nași Alexandru și cu Antonia. Tocmai de aceea pe copilul meu îl cheamă Antonio, dar noi îi spunem Toni, pentru că poartă numele Antoniei.

Tu și Alex Velea în ce împrejurări v-ați cunoscut?

Actorul Silviu Mircescu din serialul Clanul
Actorul Silviu Mircescu din serialul Clanul

Când eram în liceu, am fost la un moment dat la un concert Alex Velea la Costinești, în Ring, și eram cu o colegă și i-am spus: “Într-o zi o să fiu prieten cu omul ăsta!” După care ușor-ușor am venit la București, am intrat la Facultatea de Teatru, am devenit actor și ne-am cunoscut pe platourile de filmare ale unei emisiuni. Era o emisiune de cântat, pentru că eu și cânt în timpul liber, în baie sau unde apuc. I-a plăcut foarte mult de mine. Pe vremea aceea nu aveam cu ce să ajung acasă de la studiouri, pentru că nu aveam mașină, eram un tânăr student la Actorie, în anul al doilea, și s-a oferit el să mă ducă cu mașina. A fost o discuție cât am apucat să vorbim jumătatea aia de oră, de la studiori până unde m-a lăsat el, unde trebuia să ajung. Am făcut schimb de numere de telefon și din momentul acela a fost vorba cântecului: „Dragoste la prima vedere”

De-a lungul acestor ani, ați avut un moment în care prietenia a fost pe muchie de cuțit?

Niciodată, pentru că este un om foarte inteligent și e cel mai bun om pe care-l cunosc. În momentul în care ești prieten cu Alex Velea, îți dă și haina de pe el. Dar în momentul în care îl calci pe coadă, situația se schimbă radical, pentru că e normal, pentru că el îți pune pe tavă totul și îți oferă totul.

Imagine de la botezul fiului lui Silviu Mircescu
Imagine de la botezul fiului lui Silviu Mircescu

El este și naș de cununie pentru voi la nuntă?

Nu am apucat să fac cununia religioasă, am făcut doar la Primărie. În momentul în care m-am căsătorit, eram în pandemie, și am făcut ceva mai restrâns. Am fost repede la primărie, pentru că am vrut ca băiatul meu când se naște să îmi poarte numele și noi să fim căsătoriți. Eu așa îmi doresc, cu siguranță va fi naș la nuntă, am vorbit despre asta.

Rămâne de văzut dacă Alex Velea și Antonia își vor oficia nunta înaintea lui Silviu sau vor reuși să obțină o dispensă din partea preoților.

VIDEO: Daniel Bălan

Urmăriți Impact.ro și pe