Serena Williams, primele declarații după ce prietena ei, Meghan Markle, și-a anunțat retragerea din Casa Regală. Reacție uimitoare

Diana Radu 20.01.2020, 17:44
Serena Williams, primele declarații după ce prietena ei, Meghan Markle, și-a anunțat retragerea din Casa Regală. Reacție uimitoare

Serena Williams și Meghan Markle sunt prietene foarte bune de-o viață. Mai exact, pe cele două le leagă o prietenie de zece ani de zile, care nu s-a ”rupt” din cauza distanței, ci care din contră a continuat să se consolideze. Ce crede Serena Williams despre decizia lui Meghan Markle de a renunța la titlul regal?

Serena William, despre retragerea lui Meghan Markle din Casa Regală: ”Bravo, ție!”

Serena William a reușit să se califice în turul doi de la Australian Open, după victoria în două seturi cu Anastasia Potapova, 6-0, 6-3. La sfârșitul partidei, campiona din SUA a fost întrebată de către jurnașiști ce părere are despre decizia prietenei sale Meghan Markle și a prințului Harry de a renunța la titlurile regale. Reacția sportivei a sot uimitoare.

Reporter: ”Buna ta prietenă, Meghan Markle, care a venit să te urmărească la ultimele două turnee de Grand Slam, și Harry, au făcut o mișcare, au luat o poziție pe care unii o consideră extraordinară și istorică. Ce părere ai despre asta? Ai vorbit cu ea?”

Serena Williams: ”Da. Nu am absolut niciun comentariu despre acest subiect. Dar, bună încercare! Ai încercat! Bravo, ție!”

serena williams, meghan markle, prietenie
Serena William, despre retragerea lui Meghan Markle din Casa Regală: ”Bravo, ție!”

De asemenea, Serena Williams are numai cuvinte frumoase la adresa prieteni sale. Într-un interviu mai vechi, sportiva declara că Meghan va fi cu siguranță o mamă bună. ”Va fi cea mai bună mamă, cu siguranţă […] Tot ce mi-am dorit a fost să-mi văd prietena fericită”, a spus Serena Williams

Ducesa de Sussex a susținut-o pe Serena Williams, prietena sa, din tribună la ultimele două turnee de Grand Slam. Ultima dată când Meghan Markle a susținut-o pe Serena Williams a fost la Wimbledon, când jucătoarea americană a fost învinsă, în finală, de Simona Halep, cu scorul de 2-6, 2-6. Meghan a urmărit cu sufletul la gură meciul și a trăit la maximă intensitate fiecare moment.

Meghan Markle și Serena Williams s-au întâlnit la Super Bowl-ul din 2010. Un an mai târziu, Meghan a obținut rolul lui Rachel Zane în serialul american „Suits”, în care a jucat timp de șapte sezoane.

Urmăriți Impact.ro și pe