Ce rentă primește lunar Meghan Markle pentru titlul de Ducesă de Sussex

Daria Petrescu 03.11.2019, 16:27
Ce rentă primește lunar Meghan Markle pentru titlul de Ducesă de Sussex

Ce rentă primește lunar Meghan Markle pentru titlul de Ducesă de Sussex. Ei bine, pentru cei care credeau că fosta actriţă are un venit lunar, de când a devenit ducesă, iată că lucrurile stau altfel.

Pe 19 mai 2018, Meghan Markle s-a casatorit cu Printul Harry. Ceremonia a avut loc în capela St. George din Windsor, iar pe 6 mai 2019, Meghan Markle și Prințul Harry au devenit părinții unui băiat.

Ce rentă primește lunar Meghan Markle

Meghan nu are un salariu propriu-zis, provenit în mod direct de la familia regală. De fapt, cheltuielile ei şi ale soţului ei, împreună cu cele ale Ducilor de Cambridge, sunt suportate de contribuabilii britanici, în bună parte, dar şi de tatăl Prinţului Harry.

În plus, Meghan, ca soţie a Prinţui Harry, beneficiază şi de alocaţia anuală pe care fiul Prinţesei Diana o primeşte de la regretata sa mamă. Iar pentru toate aceste venituri, Meghan trebuie să-şi îndeplinească rolul de Ducesă de Sussex şi să ia parte la tot felul de evenimente caritabile şi să bifeze fel de fel de îndatoriri regale.

Banii plătiți de Casa Regală

De asemenea, o anumită sumă de bani tot mai primeşte, în mod regulat, de peste Ocean, având în vedere că episoadele din Suits, în care apărea şi ea, se mai difuzează şi în ziua de azi. Mai mult de-atât, ea şi-a vândut recent casa pe care o avea în Toronto, încasând astfel nu mai puţin de 1,6 milioane de dolari din urma tranzacţiei, potrivit okmagazin.ro.

În timpul unui interviu acordat revistei Vanity Fair în luna septembrie 2017, Markle a vorbit în public pentru prima dată despre dragostea ei pentru Prințul Harry, spunând:

„Suntem doi oameni care sunt cu adevărat fericiți și îndrăgostiți. Ne-am întalnit in mare liniște, aproximativ șase luni înainte de a deveni știre, și am lucrat în tot acel timp, și singurul lucru care s-a schimbat a fost percepția oamenilor” .

Prințul Harry, o relație modernă cu Meghan Markle

Mai târziu în acea lună, au făcut prima lor apariție publică împreună la Invictus Games în Toronto. Markle fost consilier pentru organizatia internațională de caritate One Young World, vorbind la summitul anual 2014 de la Dublin, pe teme de egalitate de gen și sclavia modernă. De asemenea, în 2014, ea a călătorit în Afganistan și Spania , ca parte a USO Președinte al Joint Chiefs of Staff Turism de Vacanță.

Urmăriți Impact.ro și pe