Schimbare importantă la PRO TV. Cine este noul prezentator al celebrei emisiuni

Iancu Andreea 23.02.2021, 09:34
Schimbare importantă la PRO TV. Cine este noul prezentator al celebrei emisiuni

Una dintre emisiunile celebre din grila de la PRO TV are un nou prezentator. Schimbarea apare odată cu noul sezon al producției, care se bucură de succes în rândul telespectatorilor. Cine este noua figură care îi întâmpină pe fanii emisiunii la cârma emisiunii postului de televiziune.

Un nou prezentator la cârma unei emisiuni celebre de la PRO TV

Emisiunea iLike IT a se bucură de un nou sezon în programul PRO TV, care a avut deja succes în rândul telespectatorilor, având în vedere cifrele de audiență din weekendul trecut. Dincolo de informațiile utile pentru pasionații domeniului, fanii PRO TV au descoperit un nou prezentator la iLike IT. Acesta s-a alăturat Iuliei Ionescu pe micile ecrane și o va ajuta să ofere publicului cele mai proaspete detalii despre noile descoperiri din IT.

Sâmbătă, fanii emisiunii iLike IT au avut surpriza plăcută de a descoperi că la pupitru, alături de Iulia Ionescu s-a alăturat și Marian Andrei, noul prezentator de la PRO TV. Acesta pare să fi fost o mutare de bun augur pentru post, de vreme ce emisiunea s-a bucurat să fie lider de audiență, cu o medie de 4,2 puncte de rating și 25,4% share, pe segmentul de public comercial, telespectatorii care au urmărit ediția situându-se între vârstele 18 și 49 de ani.

Marian Andrei, noul prezentator iLike IT, la PRO TV
Marian Andrei, noul prezentator iLike IT, la PRO TV

Cine este Marian Andrei, noul prezentator iLike IT

De este 10 ani de zile, tânărul prezentator lucrează în televiziune. Acesta a fost corespondent în perioada 2012-2019, aducând informații despre tehnologie la PRO TV, tot în cadrul iLike IT. Marian Andrei a realizat review-uri și reportaje exclusive pentru emisiunea care acum l-a primit la cârma sa. Anul pandemiei, 2020, a fost dedicat unui proiect online al prezentatorului, însă a revenit la marea sa dragoste, iLike IT.

Ultimul an ne-a arătat cât de importantă este tehnologia pentru noi. Ne-a ținut în permanență conectați și informați despre ce se întâmplă în jurul nostru. Avem o mulțime de noutăți despre care abia așteptăm să vă povestim și produse pe care o să le testăm riguros. Sezonul este lung și o să-l ținem proaspăt cu lansări importante, dar și subiecte din știință sau călătorii în spațiu, a declarat Marian Andrei.

Planurile de viitor ale prezentatorului sunt unele mari, acesta visând ca la un moment dat să beneficieze de o redacție specializată în domeniul tehnologiei. Până atunci, emisiunea iLike IT poate fi urmărită de telespectatori în fiecare sâmbătă, de la ora 10:00, dar și de luni până vineri, într-o rubrică specială a Știrilor dimineții, la PRO TV.

Momentan suntem doar doi, dar eu visez ca la un moment dat să avem propria noastră redacție. Tehnologia este tot mai prezentă în viețile noastre și avem foarte multe subiecte de acoperit, dar partea bună este că pentru noi este deja un stil de viață. Urmărim tot ce este nou pe piață și ne place foarte mult ceea ce facem, susține Iulia Ionescu, colega de platou a prezentatorului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...