George Buhnici, primele declarații după ce a părăsit PRO TV. Ce se va întâmpla cu iLikeIT, după plecarea lui

Diana Radu / 24.10.2019, 15:12
George Buhnici, primele declarații după ce a părăsit PRO TV. Ce se va întâmpla cu iLikeIT, după plecarea lui

George Buhnici a anunțat că și-a dat demisia de la postul de televiune Pro TV pentru care a lucrat timp de 15 ani. Decizia sa a venit ca un șoc pentru fani care se întreabă de ce a plecat și ce se va întâmpla cu iLikeIT, după plecarea lui. Ei bine, poți afla aceste răspunsuri chiar de la el, deoarece George a ținut să clarifice situația.

George Buhnici va prezenta sâmbătă, 26 octombrie ultima ediție a emisiunii „iLikeIT“, după care își va încheia colaborarea care s-a întânis pe parcursul a 15 ani, cu postul de televiziune Pro TV. Însă, emisiunea nu se va sfârși odată cu plecarea acestuia, ci va continua cu alt prezentator.

George Buhnici a ales să plece de la Pro TV după 15 ani

George Buhnici a declarat că povestea iLikeIT se încheie pentru el. Informația a apărut prima dată pe Paginademedia.ro, iar la scurt timp postul Pro TV a confirmat acest lucru printr-un anunț oficial.

„Sunt onorat că am putut realiza atât de mult la Pro TV. Sunt recunoscător întregii familii de la Ştirile Pro TV, care m-a transfornat dintr-un jurnalist de investigaţie cu camera ascunsă într-unul capabil să meargă oriunde şi să facă o ştire bună pentru ora 19.00. Câteva dintre cele mai periculoase, emoţionante şi spectaculoase reportaje din carieră le-am făcut aici şi le voi păstra mereu în suflet. Sunt însă şi mai recunoscător pentru şansa de a crea un show de tehnologie şi internet care a fost prima opţiune pentru publicul nostru în ultimii 8 ani. Povestea iLikeIT se încheie pentru mine“, a declarat George Buhnici.

George Buhnici pleaca de la Pro TV
George Buhnici pleaca de la Pro TV

Ce va face George Buhnici după plecare de la Pro TV

Fostul prezentator TV nu știe încă dacă va rămâne în televiune sau nu, momentan se va ocupa revista Cavaleria.ro, pe care o deține și care este dedicată unui public masculin. De asemenea, George a lansat anul acesta și site-ul de home design casebune.ro. Iar pe lângă toate acestea, Buhnici are și un blog personal pe care postează în mod constant.

George Buhnici a venit în Pro TV de la Antena 1, unde realiza investigaţii jurnalistice cu camera ascunsă. Iniţial, el a fost reporter la Ştirile Pro TV şi în primele luni a ajuns în atenţia publică după ce a fost reţinut timp de trei săptămâni în Bulgaria, unde documenta un subiect cu camera ascunsă.  În 2011, Buhnici a lansat proiectul „iLikeIT“, focusat pe tehnologie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI