Cu ce se ocupă George Buhnici după plecarea de la Pro TV. Ce afaceri are și câți oameni îl urmăresc

Daria Petrescu 02.11.2020, 21:20
Cu ce se ocupă George Buhnici după plecarea de la Pro TV. Ce afaceri are și câți oameni îl urmăresc

George Buhnici a fost una dintre figurile emblematice a postului Pro TV, însă după 15 ani la cârma proiectului iLike IT acesta a decis să se retragă. Acesta și soția lui sunt experți în același domeniu, așa că fac ceea ce le place, dincolo de camerele de filmare.  Anul trecut, George Buhnici a șocat pe toată lumea când a anunțat că se retrage din televiziune. Puțini sunt însă, cei care știu cu ce se ocupă acesta în prezent.

Cu ce se ocupă George Buhnici după iLike IT

Proiectul iLike IT a început în 2011, iar de atunci, emisiunea difuzată la Pro tv a avut un secces incredibil. Mari iubitori de tehnologie, milioane de oameni l-au urmărit pe George Buhnici la Pro tv. Anul trecut, Buhnici și-a anunțat plecarea de la trustul care l-a primit cu drag timp de 15 ani.

Chiar și așa, proiectele nenumărate pe care le are deja și altele care probabil o să apară în curând nu îl fac să se preocupe în privința banilor.  Motivul plecării sale de la Pro TV ar putea fi legat de o mai bună funcționare a tuturor site-urilor sale. Sau a ideilor viitoare pentru care nu ar mai fi avut timp necesar.

Ce a spus George Buhnici după plecarea de la Pro TV

”Sunt onorat că am putut realiza atât de mult la PRO TV. Sunt recunoscător întregii familii de la Știrile PRO TV. M-a transfornat dintr-un jurnalist de investigație cu camera ascunsă într-unul capabil să meargă oriunde și să facă o știre bună pentru ora 19.

George Buhnici alături de soția lui
George Buhnici alături de soția lui

Câteva dintre cele mai periculoase, emoționante și spectaculoase reportaje din carieră le-am făcut aici și le voi păstra mereu în suflet. Sunt însă și mai recunoscător pentru șansa de a crea un show de tehnologie și internet.  A fost prima opțiune pentru publicul nostru în ultimii 8 ani.

Povestea iLikeIT se încheie pentru mine!”, spunea jurnalistul la momentul plecării din PRO TV.

Cu ce se ocupă soții Buhnici. Sunt pasionați de același domeniu

Soții Buhnici au numeroase proiecte care s-au dezvoltat în mulți ani. George Buhnici deține site-ul Cavaleria.ro, o revistă digitală dedicată unui public masculin, dar și hub pentru creatorii de conținut. Asta i-a adus fani cu nemiluita.

Mai mult, soția sa are și ea o comunitate foarte mare pe rețelele de socializare datorită și canalului său de YouTube unde ia interviu unor personalități aparte.

George Buhnici a fost reporter pe sănătate

În cadrul unui interviu pentru paginademedia.ro, Buhnici a recuoscut că este unul din promotorii campaniei ”BlackFriday” în România. La un un moment dat ar fi fost acuzat de luare de mită.

Cel care l-a acuzat a fost  un retailer mare de pe piața românească. George Buhnici a povestit acest episod spunând la final, că tot s-a rezolvat fără ca integritatea sa ca jurnalist să aibe de suferit.

La scurt timp după plecarea de la Pro TV, Buhnici și-a deschis un studio unde se va ocupa de ceea ce ști cel mai bine să facă, și anume emisiuni pe teme IT. Înainte de I Like IT, de la Pro tv, George Buhnici a fost reporter pe sănătate.

Urmăriți Impact.ro și pe