Scene dramatice acasă la Adrian Mititelu, când Poliția a venit să-l ridice. Cine a sărit la bătaie

Ana Anitoiu 06.11.2020, 07:56
Scene dramatice acasă la Adrian Mititelu, când Poliția a venit să-l ridice. Cine a sărit la bătaie

Au fost scene dramatice acasă la Adrian Mititelu, atunci când poliția a venit să-l ridice, joi seară, după ce patronul echipei FC Universitatea Craiova a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare cu executare.

Cine a sărit la bătaie. Soția lui Adrian Mititelu, moment emoționant

În momentul în care Adrian Mititelu a fost reținut, bodyguarzii acestuia i-au agresat pe jurnaliștii care au fost prezenți la casa afaceristului, în Craiova. O parte dintre jurnaliști au fost loviți, ca să nu mai filmeze.

Alături de Adrian Mititelu, au ieșit din casă și fiul acestuia, Adrian Mititelu Jr., precum și Ileana, soția afaceristului. Femeia, tulburată, a strigat câteva cuvinte, în urma lui.

”De ce l-a luat? E nevinovat! E nevinovat!”, a strigat soția lui Adrian Mititelu, care a fost acuzat de evaziune fiscală și a fost ridicat de polițiști pentru a fi transferat la penitenciar.

Scene dramatice acasa la Adrian Mititelu, cand Poliția a venit sa-l ridice. Cine a sarit la bataie
Adrian Mititelu, arestat

Ce a spus Adrian Mititelu, în apărarea lui. ”Am fost executat”

Adrian Mititelu a spus că a fost condamnat la închisoare deși este nevinovat și că va ataca decizia pe căile extraordinare. El a precizat că a fost ”executat”.

”Observ și eu că deși mi s-a furat o echipă întreagă, am ajuns să fac pușcărie pentru ce au făcut alții. E o condamnare făcută de mafia din justiție. Am făcut fel și fel de plângeri și de reclamații împotriva unor magistrați.

Am fost executat, e o execuție ordinară. E vorba despre Mihai Costea, care a fost dezafiliat, care a ajuns la Steaua București în baza excluderii. Atentie, toți cei 39 de jucători nu au fost luați prin act de transfer.

Curtea de Apel București i-a achitat pe Sandu și pe Dragomir, iar eu sunt condamnat. Toți banii au mers către salariile jucătorilor Universității Craiova. Nu a fost furat niciun ban. O să atac decizia pe căile extraordinare. Foarte mulți se plâng că sunt abuzuri.

Dar va rog să mă credeți că este o mare nedreptate și mă duc și fac pușcărie nevinovat. Totul are legătură cu lupta mea pentru a aduce echipa în prim-plan”, a declarat Adrian Mititelu, la Digi Sport.

Afaceristul a ajuns la închisoare, pentru că transferul lui fotbalistului Mihai Costea la echipa FCSB ar fi fost efectuat în condiții ilegale. În primă instanță, Adrian Mititelu a fost achitat pentru faptă. Însă, la Apel, judecătorii au schimbat hotărârea.

Adrian Mititelu l-ar fi cedat pe Mihai Costea la echipa FCSB, în condițiile în care atacantul se afla, atunci, sub sechestru. Astfel, Curtea de Apel l-a condamnat pe afacerist la trei ani și jumătate de închisoare cu executare, pentru evaziune fiscală.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...