Mihai Costea, fostul iubit al Danielei Crudu, prins beat la volan. Ce amendă i-au dat, de fapt, polițiștii

Marian Cărăvan 16.06.2020, 11:04

Fotbalistul Mihai Costea a dat cu subsemnatul la Poliție, după ce a fost oprit în trafic de agenții de la rutieră. Fostul iubit al Danielei Crudu a fost prins beat la volan și acum suportă consecințele.

În ce stare l-au găsit polițiștii pe Mihai Costea

Fostul fotbalist de la Steaua a petrecut o noapte de pomină la o tăiere de moț, alături de noua sa iubită, Adelina Nica, nimeni alta decât fosta noră a lui Vasile Turcu, fost acționar la Dinamo. Mihai Costea nu s-a putut abține și a consumat alcool la petrecere, ceea ce până la urmă poate fi considerat normal la astfel de sindrofii, evident dacă totul se face cu moderație. Și dacă, după asta nu te urci la volan. Însă Mihai Costea tocmai a comis-o și în ciuda faptului că el consumase alcool a decis să conducă mașina la întoarcere de la evenimentul fericit din viața prietenilor săi. Numai că, în timp ce se afla pe Autostrada A3, în apropiere de București, a fost oprit de un echipaj de poliție.

Agenții au decis să îl testeze cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0.58 miligrame/litru în aerul expirat, relatează ProSport. Mihai Costea s-a ales nu doar cu dosar penal, ci și cu permisul suspendat.

Mihai Costea trăiește o frumoasă poveste de iubire cu nimeni alta decât Adelina Nica, fosta noră a lui Vasile Turcu, fostul acționar al lui Dinamo. Originară din Țăndărei, Adelina Nica nu este străină de lumea sportului, ea s-a iubit în trecut și cu Adrian, unul dintre fiii lui Vasile Turcu. Actuala iubită a lui Mihai Costea s-a aflat într-o relație și cu Liviu Vârciu.

Adelina Nica este actuala iubită a lui Mihai Costea

Mihai Costea a avut o relație cu năbădăi cu Daniela Crudu

Mihai Costea s-a iubit în trecut și cu fosta asistentă tv Daniela Crudu, spfre nemulțumirea lui Gigi Becali, care nu tolera derapajele fotbaliștilor săi.

„L-a paradit, definitiv l-a paradit! Îi cam tremură genunchii lui Mihăiţă de când e cu Cruduţa! Dacă vrea să stea cu el, să le fac eu program ca să poată da randament şi pe teren! Când are voie sex aşa, când are voie sex pe partea ailaltă. Dacă văd că n-o să fie în formă, o să-i interzic să se mai vadă cu ea. Să stea liniştit, nu mă interesează. Ce n-au voie ei să facă e să umble prin cluburi. N-au voie să piardă nopţile!”, a spus Gigi Becali în urmă cu mai mulți ani.

Mihai Costea, 32 de ani, a jucat la Steaua în perioada 2011-2015, marcând 10 goluri în 35 de meciuri.

Urmăriți Impact.ro și pe