Cutremur în fotbalul românesc! Lovitură totală pentru Adrian Mititelu

Cutremur în fotbalul românesc! Lovitură totală pentru Adrian Mititelu

FC U Craiova e lider în Liga 2, dar asta nu-i mai aduce bucurie lui Adrian Mititelu. E un adevărat cutremur în fotbalul românesc după lovitura primită de Adrian Mititelu. Decizia vine direct de la Lausane.

Cutremur în fotbalul românesc! Lovitura primită de Adrian Mititelu

Adrian Mititelu a primit o lovitură cruntă, în uma unei decizii a Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Mititelu a pierdut procesul în care contestă decizia Federației Române de Fotbal din 3 iulie 2019, prin care oferă echipei ce activează în prima ligă dreptul de a utiliza în competiții marca Universitatea Craiova.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a hotărât clar: decizia FRF este corectă. Astfel Universitatea Craiova, echipa de Liga 1, patronată de Mihai Rotaru, poate folosi în continuare denumirea.

„Constată că Universitatea Craiova Club Sportiv este deţinătoarea mărcii şi are dreptul de a folosi denumirea Universitatea Craiova. TAS nu rezolvă disputele interne pentru mărci, ci analizează hotărârile FRF. Astfel, se respinge apelul împotriva deciziei FRF din 3 iulie 2019, menţine decizia şi obligă apelantul să plătească toate cheltuielile de judecată”, se precizează în decizia TAS.

Mai mult decât atât, Adrian Mititelu va trebui să achite şi câte 5.000 de euro către FRF şi către Universitatea Craiova, în urma hotărârii Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, din data de 16 octombrie.

Cutremur în fotbalul românesc! Lovitură totală pentru Adrian Mititelu

Cutremur în fotbalul românesc! Lovitură totală pentru Adrian Mititelu

Adrian Mititelu, lovitură grea din partea justiției

Adrian Mititelu, omul care susține că este deținătorul adevăratei Universitatea Craiova, a primit pe 24 septembrie o lovitură grea din partea justiției. S-a luat o decizie importantă atunci. Curtea de Apel București a decis că echipa lui Adrian Mititelu nu mai poate folosi, temporar, denumirea de Universitatea Craiova, respingând astfel apelul clubului U Craiova 1948 SA. Conform deciziei instanței, denumirea poate fi folosită acum doar de gruparea care activează în Liga 1. Clubul de drept public Universitatea Craiova a acordat, printr-un contract de asociere, dreptul de a folosi denumirea Universitatea Craiova echipei care activează în Liga I. Actuala vicecampioană a României se poate bucura de acest drept. TAS a decis în această săptămână.

Adrian Mititelu primește lovitură după lovitură. În luna mai a acestui an, Tribunalul Bucureşti i-a interzis echipei lui Adrian Mititelu, U Craiova 1948 SA, dreptul de a utiliza denumirea Universitatea Craiova în activitatea comercială a clubului.

U Craiova 1948 SA a promovat în acest an în Liga 2. Echipa lui Adrian Mititelu e lider în Liga 2. În umă cu o săptămână, Craiova lui Mititelu a zdrobit Rapidul cu 5-0, la Drobeta Turnu Severin.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI