Salman Khan a fost surprins alături de Iulia Vântur la o zi de naștere. Cum arată împreună cei doi. FOTO

Ana Anitoiu, Adrian Dumitru 20.10.2021, 10:10

Salman Khan a fost surprins alături de Iulia Vântur la o zi de naștere ce a fost organizată drept un omagiu pentru compozitorul Wajid Khan, care a decedat pe 1 iulie, la vârsta de 42 de ani, după ce a făcut un stop cardiac în urma diagnosticării cu Covid-19.

Salman Khan și Iulia Vântur, filmați împreună

La acest eveniment, Salman Khan a fost filmat alături de Iulia Vântur și de fratele lui Wajid,, Sajid Khan. Cei doi au tăiat un tort de ciocolată drept omagiu pentru regretatul compozitor.

Sajid Khan a publicat pe Instagram o filmare din momentul tăierii tortului, alături de un mesaj emoționant pentru fratele său: ”Te iubim, Wajid. Lumea te iubește”.

Anul trecut, după izbucnirea pandemiei de coronabirus, Salman Khan și unul dintre frații săi, Sohail, au sărbătorit ziua de naștere a lui Wajid la fel, tăind un tort aniversar.

În filmare, Salman Khan apare îmbrăcat sobru, cu o pereche de pantaloni negri și un tricou bleu închis. Actorul ia o bucată de tort, îi dă fratelui său să guste, după care gustă și el din aceeași bucată. Iulia Vântur apare lângă celebrul actor, zâmbind, într-o rochie lungă, fără mâneci, cu imprimeu zebră.

Salman Khan a fost surprins alaturi de Iulia Vântur la o zi de nastere. Cum arata impreuna cei doi. FOTO
Salman Khan si Iulia Vantur

Iubitul Iuliei Vântur, acuzat că ar avea o familie în Dubai

În urmă cu ceva timp, iubitul Iuliei Vântur a fost acuzat că ar avea soție și copii în Dubai. Starul bollywoodian nu a rămas indiferent la acest zvon, ci a negat întreaga poveste, susținând că nu este căsătorit.

”Oamenii știu foarte bine că asta este o prostie. Nu știu de ce acei oameni de pe internet au postat asta. Și nu știu despre cine e vorba. Frate, toată lumea știe.

Nu sunt căsătorit. Nu am o soție. Locuiesc într-un apartament din India, unde am stat în ultimii 9 ani. Nu voi răspunde acestei persoane. Întreaga Indie știe unde locuiesc”, a declarat Salman Khan.

Wajid și fratele său, Sajid, au lucrat împreună în muzică. Cei doi au debutat la Bollywood cu muzică pentru un film al lui Salman Khan din 1998. Wajid a înregistrat numeroase hituri ce au apărut în filmele iubitului Iuliei Vântur.

Vedeta evită să vorbească despre Salman Khan. Însă, cei doi s-ar fi întâlnit în această vară în Turcia, unde actorul a filmat pentru ”Tiger 3”. După o vizită scurtă la Istanbul, Iulia Vântur și-a reîntâlnit partenerul în regiunea Cappadocia, după o perioadă de separare, pe care ea a petrecut-o în România.

 

Colaj Foto : Narcisa Tomulescu

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...