Iulia Vântur, „curtată” de o televiziune din România. Revine vedeta pe micul ecran? (exclusiv)

Ioana Bucur 22.09.2021, 00:04
Iulia Vântur, „curtată” de o televiziune din România. Revine vedeta pe micul ecran? (exclusiv)

Avea o carieră la care mulți doar visează, însă a ales să o lase în urmă și să pornească într-o aventură fabuloasă, departe de țara natală și de tot ce învățase că este „normal”. Însă planurile se pot schimba când te aștepți mai puțin. Se pare că Iulia Vântur este „curtată” de o televiziune din România. Frumoasa prezentatoare a oferit informații în exclusivitate pentru redacția Playtech- Impact.ro.

Iulia Vântur, din nou la TV?

Viața este plină de evenimente neprevăzute ce ne dau peste cap toate planurile. Iulia Vântur s-a întors în România din luna mai și a ajuns să își amâne pe termen nelimitat revenirea în India, țara care i-a „deschis orizonturile”.

„Consider că experiența trăită în India m-a îmbogățit foarte mult. Mi-a deschis orizonturile, m-a făcut un om mult mai tolerant, un om care a învățat să deschidă ochii și în dreapta, și în stânga, nu doar în față!”, a declarat Iulia Vântur pentru playtech.ro.

Prezentă la Gala UCIN 2021, Iulia Vântur a mărturisit că a fost destul de aproape de a reveni pe sticlă, la o televiziune din România, fără să ofere niciun indiciu despre ce tip ce proiect i-a fost propus.

„Am avut o propunere în acest sens, doar că deocamdată nu s-au aranjat încă lucrurile”, a dezvăluit vedeta.

Iulia Vântur,
Iulia Vântur

Evită întrebările despre presupusul său iubit, actorul Salman Khan

Iulia Vântur evită și acum să vorbească despre presupusa relație cu megastarul de la Bollywood. Cei doi s-ar fi întâlnit, în această vară, în Turcia. La rândul ei, presa din India a anunțat că Salman Khan a ajuns și el în Turcia pentru a filma la producția „Tiger 3”, în regiunea Cappadocia, fapt confirmat chiar pe contul de Instagram al actorului.

După o scurtă vizită la Istanbul, Iulia Vântur s-a deplasat și ea tot în Cappadocia, reîntâlnindu-și astfel iubitul după luni lungi și grele de separare.

Actorul a fost acuzat recent că ar avea soție și copii, dar că și-ar ascunde familia undeva în Dubai. În replică, Salman Khan a infirmat categoric zvonurile ce luaseră amploare la adresa sa, precizând că nu-i va răspunde public celui care a scris așa ceva despre el.

„Oamenii știu foarte bine că asta este o prostie. Nu știu de ce acei oameni de pe internet au postat asta. Și nu știu despre cine e vorba. Frate, toată lumea știe. Nu sunt căsătorit. Nu am o soție. Locuiesc într-un apartament din India, unde am stat în ultimii 9 ani. Nu voi răspunde acestei persoane.

Întreaga Indie știe unde locuiesc. Această persoană chiar crede că voi da un răspuns respectuos? Frate, nu am soție”, a declarat Salman Khan, potrivit zeenews.india, citat și de revista viva.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags:
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...