Iulia Vântur, în doliu. Anunțul făcut în urmă cu scurt timp. Vedeta e dărâmată de durere

Ioana Bucur, Ștefan Olteanu 02.09.2021, 17:50
Iulia Vântur, în doliu. Anunțul făcut în urmă cu scurt timp. Vedeta e dărâmată de durere

Sfâșiată de suferință, Iulia Vântur a făcut un anunț teribil pe paginile sale de social media. Frumoasa blondă care a dat România pentru o viață nouă în India a dezvăluit că o persoană dragă sufletului ei a încetat din viață, la doar 40 de ani.

Momente dificile pentru Iulia Vântur

Vedeta a postat în urmă cu puțin timp un mesaj cutremurător, pa pagina sa de Facebook. Iulia Vântur a anunțat că Sidharth Shukla, un coleg de breaslă, s-a stins din viață la vârsta de 40 de ani.

Shukla era unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori de la Bollywood, având roluri în numeroase filme și seriale TV care s-au bucurat de un succes uriaș. În 2019, el a câștigat un reality show bazat pe formatul american Big Brother, trofeu ce i-a adus și mai multă popularitate.

Joi dimineață, actorul a ajuns de urgență la spitalul Cooper, însă, din nefericire, medicul care l-a preluat a spus că pacientul era deja decedat în momentul în care a intrat în camera de gardă. Cauza morții nu a fost stabilită, deocadată, suspicionându-se un infarct fatal. Adevărul va fi scos la lumină abia după aflarea rezultatelor necropsiei.

„Viața este atât de nedreaptă”

Vestea morții actorului a fost un șoc nu doar pentru familie ci și pentru toi fanii și colegii săi de scenă, printre care se numără, cel mai probabil, și Iulia Vântur. Blonda a transmis un mesaj de condoleanțe rudelor și apropiaților acestuia, subliniind că viața poate fi, uneori, nedreaptă.

„Viața este atât de nedreaptă… Odihnește-te în pace, Sidharth Shukla! Condoleanțe familiei și tuturor celor care l-au iubit”, a scris Iulia Vântur pe contul ei de Instagram.

Iulia Vântur, în doliu
Mesajul postat de Iulia Vântur

De ce a plecat, de fapt, în India

Recent, Iulia Vântur a spus adevărul despre motivul pentru care a plecat în India. Vedeta a vorbit despre obstacolele ce i-au ieșit în cale și cum a reușit, în tot acel haos al schimbării, să își găsească adevărata liniște.

„Traiul într-o țară străină te provoacă foarte mult. (…) Am învățat lecția toleranței. În momentul în care te izbești de o cultură nouă trebuie să înveți toleranța, altfel nu ai cum să supraviețuiești acolo. Trebuie să înveți să-i accepți pe cei din jur. (…)

Ai nevoie de toleranță pentru asta. Au fost momente grele în care îmi doream doar să simt îmbrățișarea mamei mele sau a tatălui. E un sentiment pe care n-ai cum să-l înțelegi decât atunci când ești departe de familia ta”, a declarat Iulia Vântur la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe