S-a dat marele premiu la Loto 6/49. Unde a fost jucat biletul și câți bani a obținut câștigătorul

Ana Anitoiu 12.08.2021, 22:20
S-a dat marele premiu la Loto 6/49. Unde a fost jucat biletul și câți bani a obținut câștigătorul

Marele premiu la Loto 6/49, categoria I, a fost câștigat la tragerea de joi, 12 august. Persoana care a avut noroc a jucat un bilet în valoare de 5,5 lei și s-a ales cu o adevărată avere.

Unde a fost jucat biletul câștigător la Loto 6/49

Biletul cu numerele câștigătoare a fost jucat la agenția 07-019 din Bucecea, județul Botoșani. Acesta a fost completat cu o variantă simplă la Loto 6/49. Persoana care a avut acest noroc are la dispoziție 90 de zile, începând cu data de 12 august, pentru a-și ridica premiul.

Numerele câștigătoare la Loto 6/49 au fost: 25, 42, 10, 28, 5 și 3. Aceste șase numere îi vor îmbunătăți viața considerabil persoanei care a jucat biletul norocos.

S-a dat marele premiu la Loto 6/49. Unde a fost jucat biletul si cati bani a obtinut castigatorul
Extragere loto

Ce valoare are premiul cel mare ce a fost câștigat la Loto 6/49

Mai exact, câștigătorul la Loto 6/49 a obținut premiul în valoare de 4.434.971,20 lei. Această sumă este echivalentă cu peste 902.000 de euro.

Acesta este cel de-al patrulea premiu câștigat la categoria I la Loto 6/49 de la începutul anului. Anterior, cel mai recent premiu a fost obținut la tragerea din 27 iunie și a fost în valoare de 2.797.744,40 lei.

Un câștigător la Loto a dezvăluit cum a ales numerele

Un alt câștigător la Loto, care a obținut premiul la tragerea din 3 iunie 2021, adică aproape trei milioane de euro, a spus că joacă în mod constant de aproape doi ani, la aceeași agenție, în Blaj. El a dezvăluit cum a ales numerele.

Câștigătorul a spus că joacă de fiecare dată o singură variantă simplă la Loto 6/49 și că alege întotdeauna la întâmplare numerele, fără să se gândească la unele cu semnificație personală.

”Jocul periodic la Loteria Română chiar poate aduce câștiguri consistente. Nu vă pierdeți încrederea în câștigurile Loteriei. Eu am jucat și am câștigat”, a transmis el, fără să își dezvăluie identitatea.

Câștig la Loto dintr-o greșeală

În Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, un bărbat în vârstă de 80 de ani s-a ales cu un premiu la Loto după ce a făcut o greșeală. Și-a uitat ochelarii acasă atunci când a mers la agenție, iar din acest motiv a bifat altă combinație de numere decât cea pe care o stabilise.

De obicei, bărbatul, Denis Fawsitt, juca în fiecare săptămână la loteria EuroMillions zilele de naștere ale membrilor familiei lui. Însă, excepția pe care a făcut-o din cauza lipsei ochelarilor i-a adus premiul.

El a spus că a păstrat alături de soția lui o parte din bani pentru casă și grădină. Restul banilor l-au împărțit între cele două fiice și cei trei nepoți pe care îi au. “Ne-am bucurat de viață este rândul lor acum. Acești bani îi vor ajuta mai mult decât pe noi”, a spus câștigătorul la Loto.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...