Și-a uitat ochelarii acasă și nu și-a dat seama ce numere a încercuit. Suma imensă pe care a câștigat-o un bătrân la loto

Nicu Stan 15.04.2021, 12:27
Și-a uitat ochelarii acasă și nu și-a dat seama ce numere a încercuit. Suma imensă pe care a câștigat-o un bătrân la loto

Și-a uitat ochelarii acasă și nu și-a dat seama ce numere a încercuit. Suma imensă pe care a câștigat-o un bătrân la loto. Bărbatul juca în permanență numerele reprezentând zilele de naștere ale membrilor familiei sale.

Un bătrân a completat numerele la loto fără ochelari și a ajuns astfel să câștige o sumă mare de bani

Un bărbat de 80 de ani și-a uitat ochelarii acasă când a mers să joace la loto, astfel că nu a mai văzut să bifeze numerele pe care le-ar fi vrut și a bifat alte numere, spre norocul lui. Gafa i-a adus o sumă considerabilă de bani.

Bărbatul în vârstă de 80 de ani, din Anglia, a câștigat peste 100.000 de lire sterline la loterie, asta după ce și-a uitat ochelarii de vedere acasă și nu a mai reușit să încercuiască numerele favorite, informează BBC.

Denis Fawsitt a casugat o suma frumoasa de bani la loto
Denis Fawsitt a casugat o suma frumoasa de bani la loto

Ce numere juca bărbatul de obicei

De regulă, Denis Fawsitt bifa pe biletul său pe care îl juca săptămânal la loteria EuroMillions zilele de naștere ale celor din familia lui. Luna trecută, bărbatul și-a uitat ochelarii acasă, astfel că a bifat pe bilet cu totul alte numere.

“Mi-am dat seama că mi-am uitat ochelarii și am încercat să-mi aleg numerele, dar pur și simplu nu am putut”, a declarat Denis Fawsitt.

Bărbatul a știut că o să câștige

Când a ajuns acasă și și-a pus ochelarii a realizat gafa făcută, însă asta l-a făcut să simtă că chiar o să câștige la loterie. De altfel, i-a spus și soției că o să câștige.

“După ce s-a întâmplat în agenție, am avut senzația că urma să câștigăm. I-am spus lui Ann, în seara aceea, că am simțit faptul că vom câștiga”, a mai afirmat Denis Fawsitt.

Ce a făcut câștigătorul cu banii

Bucuria omului a fost cu atât mai mare după întâmplarea incredibilă. Astfel, Denis Fawsitt a sărbătorit momentul unuic în viață alături de soţia sa, Ann Fawsitt, care are vârsta de 75 de ani. De asemenea, soții norocoși au anunțat ce or să facă cu banii câltigați la Euromillions.

Cei doi soți au anunțat că plănuiesc să investească o parte din banii câștigați la loteria de la Euromillions în casă şi grădină. De asemenea, ci doi soți bătrâni, care au două fiice și trei nepoți, au spus că nu-şi vor neglija familia și le va da lor partea de bani rămasă după renovare. “Ne-am bucurat de viață este rândul lor acum. Acești bani îi vor ajuta mai mult decât pe noi”, a afirmat Ann Fawsitt.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI