În ce locuință de lux trăiesc Meghan Markle și prințul Harry, după ce au părăsit Regatul Unit. Sunt vecini cu Oprah Winfrey. Foto

Ana Anitoiu 20.05.2021, 13:16

Meghan Markle și Prințul Harry trăiesc într-o locuință de lux, după ce au părăsit Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord. Cei doi, care se pregătesc să devină din nou părinți, sunt vecini cu celebra moderatoare Oprah Winfrey.

Cât au cheltuit Meghan Markle și Prințul Harry pe prima lor casă

După ce au luat decizia controversată de a părăsi Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, Meghan Markle și Prințul Harry și-au cumpărat prima lor casă. Mai exact, o vilă imensă din cartierul Montecito aflat în Santa Barbara, cu cramă și bibliotecă, între altele, aflată în apropiere de locuința moderatoarei Oprah Winfrey.

Imensa vilă ce are nouă dormitoare și 16 băi a fost cumpărată de Prințul Harry și Meghan Markle la data de 18 iunie 2020, la prețul exorbitant de 14.650.000 de dolari. Locuința are o suprafață de peste 1.300 de metri pătrați și un teren de peste 16.000 de metri pătrați. Aceasta este prima casă pe care fiecare dintre cei doi au deținut-o vreodată. Celebrul cuplu a avut noroc, deoarece anterior, în mai 2009, proprietatea a fost cumpărată pentru un preț și mai mare, de 25 de milioane de dolari.

In ce locuinta de lux traiesc Meghan Markle si printul Harry, dupa ce au parasit Regatul Unit
Locuinta de lux in care traiesc Meghan Markle si Printul Harry

Cum arată locuința de lux a Prințului Harry și a soției sale, Meghan Markle

Intrarea în locuința de lux a Prințului Harry și a soției sale, Meghan Markle se face după ce se trece sub o arcadă superbă realizată de copaci. Principala vilă are, printre altele, o bibliotecă, un birou, sală de sport, sală de jocuri, cinema, cramă, dar și spa și un garaj în care încap cinci mașini.

Meghan Markle și Prințul Harry locuiesc de un an în această vilă de lux din Montecito. Cei doi au cumpărat-o în ciuda faptului că încă mai erau datori în Regatul Unit cu 3,1 milioane de dolari americani, aică 2,4 milioane de lire sterline. Această datorie, ce de atunci a fost stinsă, fusese acumulată pentru renovarea casei Frogmore Cottage în care au locuit o perioadă, aproape de Castelul Windsor.

Cum s-ar fi gândit Meghan Markle la mama ei când ar fi cumpărat locuința

Această locuință luxoasă a fost construită în anul 2003, pe un teren ce include un teren de tenis, un loc de joacă pentru copii, o piscină, dar și o casă pentru invitați. Cea din urmă ar fi încântat-o pe Meghan Markle, deoarece acolo ar putea avea intimitate mama ei, Doria Ragland, care ar fi dădaca nepotului ei, Archie. În plus, acum că se pregătește să mai aibă un copil, de data aceasta pentru o fetiță, soția Prințului Harry ar dori să o aibă pe mama ei aproape, potrivit Daily Mail.

”Este acel tip de cartier unde poți să nu realizezi cine sunt vecinii tăi și în care nu îți pasă. Nu este neobișnuit acolo să o întâlnești pe Oprah Winfrey la magazin sau să stai lângă Ellen DeGeneres la restaurant”, a spus agentul imobiliar Jason Streatfeild atunci când celebrul cuplu a cumpărat locuința de lux din Montecito.

Urmăriți Impact.ro și pe