Răzvan Simion are probleme cu legea. Din păcate, matinalul a fost executat silit

Iancu Andreea 11.09.2021, 16:12
Răzvan Simion are probleme cu legea. Din păcate, matinalul a fost executat silit

Răzvan Simion este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV, alături de Dani Oțil formând o echipă de excepție la matinalul Antenei 1. Din păcate, niște probleme mai vechi ale acestuia l-au dus în situația de a se confrunta cu probleme cu legea. Astfel, Răzvan Simion a fost executat silit pentru a achita o datorie veche, din perioada în care locuia împreună cu fosta sa soție, Diana.

Matinalul de la Antena 1 are probleme cu legea. Răzvan Simion a fost executat silit din cauza unei datorii mai vechi

Celebrul prezentator TV nu s-a bucurat dintotdeauna de o situație financiară precum cea din prezent. Astfel, pe vremea când forma un cuplu împreună cu Diana, fosta sa soție, Răzvan locuia într-un apartament modest din Drumul Taberei alături de cei doi copii ai lor. După o perioadă, matinalul a reușit să se mute în casa din Corbeanca, acolo unde locuiește și în prezent. Cu toate acestea, el a intrat într-un conflict cu asociația de proprietari, care ani buni s-a chinuit să recupereze banii. Într-un final, Răzvan Simion a fost executat silit. Suma pe care o are de plătit nu este deloc de neglijat.

Inițial, vecinii l-au chemat în instanță pe Răzvan, solicitându-i să plătească banii rămași restanți. Prezentatorul TV trebuie să plătească 4.159,89 lei din perioada martie 2016 – aprilie 2018 și 1.701,54 lei penalități pentru aprilie 2011 – mai 2018. Suma era completată de cei 300 de lei aferenți fondului de rulment și alți 1.000 lei pentru cheltuieli de judecată. În total, prezentatorul de la Neatza avea de plătit 7.000 de lei.

Răzvan Simion, executat silit
Prezentatorul TV alături de fosta soție, Diana, și cei doi copii

Diana, fosta soție, citată în proces. Cum au reușit foștii vecini să obțină banii datorați de prezentator

Răzvan Simion nu s-a prezentat la proces și nici măcar nu a trimis un avocat pentru a rezolva situația. În plus, fosta soție, Diana, a primit o citație din partea autorităților, deși aceasta luase decizia de a-i lăsa apartamentul lui Răzvan, după partaj. Totodată, ea preciza faptul că în momentul în care a fost închis divorțul, apartamentul nu avea datorii. În caz contrar, partajul nu ar fi putut fi soluționat.

În motivarea cererii reclamanta a arătat că începând cu lună martie 2016 și până în prezent, pârâții au refuzat să mai achite cotele de întreținere ce îi reveneau. Deși în nenumărate rânduri reclamanta a încercat să-i convingă pe pârâți să-și achite datoriile față de reclamantă, aceștia nici până în prezent nu și-au îndeplinit obligațiile ce le revin conform art. 25 din Hotărârea de Guvern nr. 1588/2007, pentru aprobarea Normelor Metodologice de aplicare a Legii nr. 230/2007 privind înființarea, organizarea și funcționarea asociațiilor de proprietari, se arată în dosar.

În final, asociația de proprietari a câștigat procesul împotriva lui Răzvan Simion în luna octombrie 2018. Prezentatorul a refuzat însă să plătească și astfel, patru luni mai târziu, vecinii săi s-au văzut nevoiți să apeleze la un executor judecătoresc pentru a-și recupera sumele datorate. Astfel, Răzvan a fost executat silit și asociația a obținut banii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...