Cu cine s-a căsătorit fosta nevastă a lui Răzvan Simion. Îl cunoaște pe bărbat de 20 de ani

Badea Violeta, Coteț Alexandru 05.09.2021, 19:53
Cu cine s-a căsătorit fosta nevastă a lui Răzvan Simion. Îl cunoaște pe bărbat de 20 de ani

Fosta soție a lui Răzvan Simion a ajuns din nou în fața altarului, la șase ani după ce a divorțat de celebrul prezentator. Marele eveniment a avut loc sâmbătă, 4 septembrie, iar anunțul a fost făcut public pe o rețea de socializare. Iată cu cine s-a căsătorit fosta nevastă a lui Răzvan Simion!

Fosta soție a lui Răzvan Simion a spus „Da” în fața ofițerului de stare civilă

Diana Simion este în culmea fericirii! Fosta nevastă a prezentatorului de la Antena 1 s-a recăsătorit, după divorțul de Răzvan Simion de acum șase ani. În anul 2015, bruneta se despărțea de prezentator după un mariaj de aproximativ 15 ani. Așa cum știm, el și-a refăcut viața alături de Lidia Buble, cea de care s-a și separat anul trecut, în timp ce ea, în 2019, s-a apropiat de cel care avea să-i devină soț.

Surprinzător este că cei doi proaspăt căsătoriți se cunoșteau de 20 de ani, dar au decis să formeze un cuplu de doar doi ani. Diana și-a dat seama că Radu Bița este alesul inimii și nu a mai pierdut timpul. Rămasă singură cu doi copii, fosta soție a lui Răzvan Simion a decis să mai acorde o șansă iubirii și sâmbătă, 4 septembrie, și-a unit destinul cu Radu.

Diana Simion a făcut totul public pe o rețea de socializare. Mama copiilor prezentatorului de la Antena 1 a postat mai multe imagini de la unul dintre cele mai importante evenimente din viața ei. De asemenea, Radu Bița s-a arătat extrem de bucuros și a publicat și el câteva fotografii de la cununia civilă, dar și un mesaj.

„DA. Suntem o familie”, a scris soțul Dianei Simion pe pagina lui de Facebook.

Diana Simion s-a casatorit cu Radu Bita
Diana Simion s-a casatorit cu Radu Bita

Cum a debutat povestea de iubire dintre Diana Simion și Radu Bița

Diana Simion și Radu Bița se cunosc de 20 de ani, dar au devenit un cuplu de abia de doi ani. În urma cu ceva timp, fosta soție a lui Răzvan Simion povestea unde s-au reîntâlnit și cum și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt.

„Ne cunoaștem de vreo 20 de ani, însă abia acum… Ne-am revăzut, cu ocazia unui eveniment, unde am socializat și s-a întâmplat ce se întâmplă în continuare.

Sunt un om simplu, nu am averi, muncesc mult, îmi place să trăiesc liniștit. Diana mă ajută, ne susținem reciproc”, a dezvăluit Radu Bița într-un interviu pe care l-a acordat acum ceva timp, conform Wowbiz.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...