Răzvan Simion de la Neatza, imagine cu iubita din vacanță. Poza a făcut senzație pe internet

Ana Anitoiu 09.08.2021, 19:53

Răzvan Simion de la matinalul ”Neatza cu Răzvan și Dani” al Antenei 1 a publicat o imagine în care apare alături de iubita sa în vacanță, deși în general prezentatorul este discret în ceea ce privește viața sa personală. Poza a făcut senzație pe internet și a stârnit numeroase comentarii.

Cum s-a fotografiat Răzvan Simion alături de iubita sa în vacanță

În imaginea pe care a publicat-o pe internet, Răzvan Simion apare zâmbind pe plajă, îmbrăcat cu o bluză albă, purtând ochelari de soare și ținându-și de mână iubita. Femeia apare cu părul strâns la spate și îmbrăcată cu un costum roșu format din pantaloni și sacou, dar fără vreun top dedesubt, ci doar cu un sutien negru.

”Mergând spre 41…”, a scris Răzvan Simion în descrierea fotografiei, referindu-se la faptul că în ziua următoare, adică 8 august, avea să împlinească vârsta de 41 de ani. Prezentatorul a ținut să își sărbătorească ziua de naștere într-o destinație de vis. Mai exact, în țara insulară Seychelles din Oceanul Indian, la 1.600 de kilometri est de Africa. Deschideți galeria foto de mai sus!

Razvan Simion de la Neatza, imagine cu iubita din vacanta. Poza a facut senzatie pe internet
Razvan Simion

Fotografia lui Răzvan Simion, senzație pe internet

Imaginea publicată de coprezentatorul matinalului Antenei 1 a stârnit numeroase reacții. Dacă unii dintre internauți l-au felicitat pentru noua relație și au admirat frumusețea noii sale partenere, alții l-au criticat pentru diferența de vârstă sau au atras atenția asupra faptului că tânăra seamănă cu Lidia Buble, fosta sa iubită.

”Sănătate și mulți ani frumoși! Doamna e superbă!”, ”În primul rând, La mulți ani! În al doilea rând, sunteți foarte frumoși împreună! Multă fericire, sănătate și iubire!”, ”La mulți ani! Domnița e drăguță. Să-ți trăiască”, dar și ”Lidia Buble cu nasul operat și părul brunet. Ce bine seamănă”, ”Mult mai frumoasă și stilată decât Lidia” și ”La mulți ani… ce-ți mai plac fetitele tinerele”, au fost câteva dintre comentarii.

Cine este iubita lui Răzvan Simion

Femeia care l-a cucerit pe Răzvan Simion după despărțirea lui de Lidia Buble este Daliana Răducan, arhitect și designer de interior. Tânăra a lucrat alături de Dragoș Bucur, în echipa emisiunii “Visuri la Cheie” de la Pro TV. Însă, de câțiva ani, ea are propria ei afacere, cu sediul în București.

“Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important. Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă”, arată o autodescriere de pe site-ul afacerii sale.