PSD, acord cu alte patru partide. Vor lucra împreună pentru a o demite pe Clotilde Armand

Nicu Stan, Diana Timișoreanu 30.08.2021, 21:03
PSD, acord cu alte patru partide. Vor lucra împreună pentru a o demite pe Clotilde Armand

PSD a încheiat acord cu alte patru partide. Toate își vor uni puterile pentru a o demite pe Clotilde Armand, primarul Sectorului 1. Care sunt partidele care vor pune umărul la dărâmarea lui Clotilde Armand din scaunul de primar, vedeți în articolul de mai jos.

PSD și alte patru partide își unesc forțele pentru a o demite pe Clotilde Armand. Ce au de gând să facă

PSD a încheiat un protocol de colaborare şi parteneriat cu alte patru partide pentru strângerea de semnături şi organizarea de alte acţiuni, toate în vederea demiterii primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, informează News.

Protocolul de colaborare pentru demiterea primarului Secorului 1, Clotilde Armand, este încheiat cu Partidul Pro România Social Democrat, Partidul Puterii Umaniste (Social-Liberal) – PPUsl, Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE), precum şi cu Partidul Ecologist Român (PER).

Se strang semnaturi pentru demiterea lui Clotilde Armand
Se strang semnaturi pentru demiterea lui Clotilde Armand

Care sunt obiectivele

Principalele obiective ale documentului sunt, potrivit PSD: ”valorificarea, în domeniul organizării şi desfăşurării referendumului pentru demiterea primarului Sectorului 1 din Bucureşti, a potenţialului componentelor umane, etice, profesionale, existente în cadrul fiecărei părţi, înlăturarea în mod democratic a primarului Clotilde Armand, precum şi participarea, în comun, la promovarea spiritului civic şi a valorilor democraţiei şi statului de drept, corelate cu interesele locuitorilor din Sectorul 1”.

Partidele constată, printre altele, ”modul în care a fost acaparată în septembrie 2020 administraţia publică locală – Primăria Sectorului 1 Bucureşti, acţiunile ulterioare ale candidatului USRPLUS la primăria Sectorului 1, iniţiate alături de alţi membri ai USR PLUS, care au intrat ilegal în sala Biroului Electoral de Sector 1 în care se aflau sacii cu voturi, elemente ale anchetei procurorilor în desfăşurare care au apărut în spaţiul public şi au fost preluate ca ştiri pe toate canalele media şi care întăresc faptul că sunt indicii certe că au fost fraudate alegerile din 27 septembrie 2020 în Sectorul 1, Bucureşti, incapacitatea administrativă a primarului validat al Sectorului 1 de a-şi exercita atribuţiile funcţiei, încălcarea flagrantă a dispoziţiilor legale impuse de normele sanitare şi de mediu, spaţiul urban lăsat în degradare, neglijarea intenţionată a sănătăţii publice în plină pandemie prin care pune în pericol sănătatea cetăţenilor, aceştia fiind expuşi la focare de infecţie în spaţiul public”.

De câte semnături este nevoie

Conform angajamentului prevăzut în protocol, fiecare parte colaborează şi eficientizează comunicarea la nivel central şi local, în vederea atingerii obiectivelor vizate, şi îşi va mobiliza complet toate resursele pentru a colecta un număr cât mai mare de semnături necesare pentru iniţierea referendumului pentru demiterea primarului Sectorului 1, Clotilde Armand.

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a anunțat că în mod ”categoric se strâng semnăturile pentru demiterea doamnei Clotilde Armand” şi că până acum au fost strânse 20.000 de semnături, însă că ţinta este de 60.000 de semnături.

Urmăriți Impact.ro și pe