Pagubă importantă pentru Anamaria Prodan. Cum i-au zburat din buzunar aproape 300.000 de euro

Redacția IMPACT 28.06.2020, 19:28

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf formează unul din cele mai cunoscute cupluri din România. Pasiunile lor nu s-au limitat doar la cele din industria sportivă, ci s-au extins și către business-uri conexe, cum ar fi creșterea animalelor. Din păcate managementul necorespunzător duce la pierderi uriașe.

Anamaria Pordan, ani cu pierderi la firma sa de creștere a porcilor

Nu mulți sunt cei care știu că soții Reghecampf dețin împreună o fermă de creștere a porcilor, situată chiar în zona Lacului Snagov, din județul Ilfov. Anamaria Prodan a fost încântată de idee, mai ales că a crescut la țară, fiind obișnuită de mică cu animalele și cu modalitățile lor de creștere. Interesant este că rasa pe care soții Reghecampf o cresc la ferma lor este Pata Negra, o rasă scumpă din care se obține o carne mai slabă, comparativ cu rasele obișnuite care se cresc în România.

Situația financiară din perioada 2017-2018 pentru firma soților Reghecampf. Sursa: captură foto risco.ro
Situația financiară din perioada 2017-2018 pentru firma soților Reghecampf. Sursa: captură foto risco.ro

Reghe Ranch SRL este prezentă pe piață din 2017 și este specializată în „activități auxiliare pentru creșterea animalelor”. Bilanțul financiar din ultimii trei ani nu arată, însă așa cum și-au dorit fondatorii. În niciunul din acești ani nu a fost raportată cifra de afaceri la Ministerul Finanțelor Publice. Datele concludente pe care le regăsim sunt cele care includ pierderile uriașe, suportate de Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Datorii Reghe Ranch SRL, compania fondată de soții Reghecampf

  • 2017: 700
  • 2018 : 604 168
  • 2019: 1407725 de lei (aproximativ 300.000 de euro)

Aceste datorii sunt, cel mai probabil, sume cu care Reghe și Anamaria au creditat firma, însă e posibil să fie și restanțe la furnizori, scrie Playtech.

Ferma are o suprafață de aproximativ 10.000 de metri pătrați și a fost scoasă la licitație spre a fi închiriată pentru o perioadă de cinci ani. Prețul de pornire este de 1.360 euro/lună. Laurenţiu Reghecampf este singurul care a depus ofertă pentru închirierea fermei, potrivit profit.ro. În primăvară, Gsp.ro nota că Reghecampf a investit, în urmă cu mai mulţi ani, o sumă importantă de bani într-o fermă de porci, pentru comerţ cu produse din carne de jambon iberic.

Urmăriți Impact.ro și pe