Anamaria Prodan și soțul ei, ipostază inedită în Dubai! Fanii s-au amuzat copios când au văzut la ce este supus Reghe. Video

Redacția IMPACT 11.04.2020, 16:11
Anamaria Prodan și soțul ei, ipostază inedită în Dubai! Fanii s-au amuzat copios când au văzut la ce este supus Reghe. Video

Aflați în izolare la domiciliu în Dubai, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf își ocupă timpul cu tot felul de activități în familie. De data aceasta cei doi împreună cu Bebe s-au jucat Macao pe porunci Iată ce a fost nevoit să facă Reghe după ce a pierdut la jocul de cărți.

Ce fac Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf în izolare? Ipostaze haioase

Anamaria Prodan își ține fanii la curent pe contul său de Instagram cu modul în care își petrece timpul în izolare. Dacă mai acum ceva zile se poza la piscina din curtea sa interioară sau la plajă, acum impresara și-a surprins fanii cu o ipostază haioasă. Impresara l-a filmat pe Reghe executând mai multe porunci pe care le-a primit după ce a pierdut la Macao. Printre acestea s-a numărat executarea podului și mersul cu spatele în două mâini și în două picioare.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

Postarea vedetei a adunat peste 93.000 de vizualizări și a stârnit amuzamnetul în rândul fanilor. Se pare că cei doi se distrează de minune în izolare și se simt foarte bine împreună. Mai mult, vedetei de 47 de ani, chiar îi priește această perioadă în care și-a pus pe pauză toate activitățile profesionale. Vedeta profită din plin de soarele din Dubai pentru a sta la plajă. Iar atunci când nu se pronzează, vedeta se antrenează la sala de forță pe care o are amenajată în interiorul vilei.

De asemenea, Anamaria Prodan îi încurajează și pe ceilalți să fie puternici în această perioadă și să respecte regulile de igienă recomdate de autorități pentru a preveni răspândirea pandemiei.

„Viața trebuie să meargă înainte! Urmați regulile de igienă! Spălați mâinile cât de des posibil! Purtați mască, să vă protejați și să-i protejați pe cei din jur! Nu intrați în panică! Împreună învingem orice virus! #stayhealthy #letsfighttogheter”, a scris Anamaria Prodan pe contul său de Instagram într-o postare mai veche.

Urmăriți Impact.ro și pe