Oana Zăvoranu, părăsită și înșelată de soț. Cum a fost prins Alex Ashraf, e știrea momentului

Stan Filon 26.01.2023, 13:48
Oana Zăvoranu, părăsită și înșelată de soț. Cum a fost prins Alex Ashraf, e știrea momentului

Oana Zăvoranu s-a despărțit de soțul său, Alex Ashraf! Este știrea momentului din showbizz-ul românesc! Vedeta nu numai că a fost părăsită, dar se pare că a fost și înșelată, deoarece soțul ei iubește din nou. Alex Ashraf a fost văzut alături de o tânără cu care s-a și mutat de ceva timp.

Oana Zăvoranu, părăsită și înșelată de soț

Așadar, Oana Zăvoranu trece printr-o perioadă nefastă. După ce s-a aflat că a intrat în faliment cu clinica sa privată, iată că acum și soțul mult mai tânăr a dat bir cu fugiții, scrie spynews.ro. Relația dintre cei doi s-ar fi terminat de ceva timp, bărbatul părăsind căminul conjugal.

Mai mult decât atât, Alex Ashraf a fost văzut ieșind din casa tinerei cu care a început o relație. Se pare că nu a suferit prea mult timp după Oana Zăvoranu, mai ales că se crede că tocmai tânăra respectivă ar fi fost motivul foart serios de divorț.

Oana Zavoranu, parasita si inselata de sot. Cum a fost prins Alex Ashraf, e stirea momentului
Oana Zavoranu, parasita si inselata de sot. Cum a fost prins Alex Ashraf, e stirea momentului

A ieșit să plimbe câinii noii iubite

Potrivit sursei citate, Alex Ashraf, care a părăsit-o pe Oana Zăvoranu, a fost filmat împreună cu o dominșoară frumoasă, care arată foarte bine. Cei doi s-au întâlnit ziua în amiaza mare, el a mers și a luat-o de acasă, iar împreună au plecat către un restaurant din Capitală, acolo unde s-au întâlnit și cu un prieten.

După ce au stat în localul respectiv, Alex Ashraf și tânăra au plecat spre casa unde aceasta locuiește. Nu a dormit singuricpă, deoarece încă soțul oanei Zăvoranu i-a ținut companie toată noaptea. A doua zi dimineață, bărbatul a ieșit să plimbe cei doi câini, posibil ai noii sale iubite. Dacă sunt ai ei, atunci înseamnă cu animalele îl cunosc și ele destul de bine pe soțul oanei Zovoranu, deoarece nu l-au lătrat, ci s-au plimbat liniștiți împreună.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...