Cum l-a bătut Oana Zăvoranu pe Cove. A intrat peste el în casă. „Când a scăpat, a luat-o la fugă”

Anca Manolica 22.01.2023, 14:23

Oana Zăvoranu este una dintre divele din breasla mai veche a showbizului românesc care continuă să își facă vocea auzită chiar și astăzi. Întotdeauna o apariție de excepție, cu intriga la purtător, ea a știut mereu să își exprime punctul de vedere chiar și în relațiile cu bărbații. Iată de ce era să fie bătut Cove de către fosta soție a lui Pepe.

Legătura dintre Oana Zăvoranu pe Cove

Fosta actriță este una dintre divele de seamă din lumea bună a Capitalei. Ea devenit cunoscută datorită rolului pe care l-a avut într-una din cele mai mari telenovele românești ale anilor trecuți, după care a rămas în vizorul tuturor din cauza scandalurilor în care a tot fost implicată.

Pe lângă nenumăratele divergențe aprinse avute în spațiul public ba cu mama sa, ba cu diverse personalități, ea s-a făcut remarcată și prin caracterul său asumat. Asta a făcut ca ea să fie și astăzi o voce de luat în seamă.

De-a lungul anilor, Oana a fost curtată de mulți bărbați, dar nu mulți știu faptul că ea avut o relație cu Gabriel Coveșanu. Fosta actriță și prezentatorul TV au format un cuplu în urmă cu aproximativ două decenii, pe vremea când pe când lucrau la televiziunea publică.

Oana Zăvoranu și Cove
Oana Zăvoranu și Cove

Momentele rememorate de cei doi

În urmă cu ceva timp, pe când Cove încă prezenta emisiunea Vorbește Lumea de la Pro TV, bruneta a primit o invitație de a veni la emisiune, pe care nu a refuzat-o. Așadar, ei s-au aflat față în față, după mai bine de un deceniu de când s-au iubit. Povestea lor de dragoste s-a consumat în perioada în care el era asistentul Andreei Marin la „Surprize, Surprize”, iar Oana Zăvoranu îi era colegă la TVR.

În cadrul emisiunii pe care Cove o prezenta alături de Adela Popescu, partenera lui Alex Ashraf a făcut câteva dezvăluiri picante din trecut, despre cum avea să îl bată pe moderator, crezând că se află în apartament cu altă femeie.

„Știi ce afurisit era ăsta?! Să ne ferească Dumnezeu. Mai știi când am venit la tine la apartament și te-am bătut? Că eu credeam că ești cu una. Am vrut să-l bat. Când a scăpat și a fugit, păi a fugit, nene! (…)

Relația noastră nu a fost deloc tocată. Au uitat-o ăștia. Noi am avut o relație foarte frumoasă, intensă, dar pe vremea aia nu era paparazzeala de acum.

Să știi că l-am urmărit și mă bucur din tot sufletul că am văzut că e fericit, că are niște copii frumoși, că i-a venit mintea la cap; mi-a venit și mie. Am cel mai frumos bărbat, mai scump și mai iubitor și sunt îndrăgostită până peste urechi”, a dezvăluit Oana Zăvoranu.

Citește și: Actriţa celebră care s-a iubit cu prezentatorul Cove. A povestit totul de curând: „Mi-am făcut bagajele şi am plecat”

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...