Oana Zăvoranu nu se dezminte. Ce cadou i-a făcut de curând soţului ei. Alex Ashraf e un norocos

Andra Daoud 25.11.2021, 18:47

Soțul Oanei Zăvoranu poate spune că este un bărbat norocos. Vedeta îl răsfață pe Alex Ashraf cu daruri deosebite, fără să fie neapărat o ocazie specială. Oana a povestit ce cadou i-a cumpărat recent partenerului ei, iar prețul nu este deloc unul mic.

Cum și-a surprins Oana Zăvoranu soțul

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf formează un cuplu de câțiva ani, iar din 2017 sunt căsătoriți cu acte în regulă. Diva este o soție foarte iubitoare și nu are nevoie de ocazii speciale pentru a-și demonstra dragostea. Zăvo a povestit cu ce fel de cadou și-a surprins soțul de curând. A fost un dublu cadou, pentru că Oana a decis să își ofere și ei un dar.

O poșetă pentru mine și o pereche de adidași pentru soț. Am dat bani pe ele, cu totul cred că 15.000 de lei. Mie îmi place să le desfac și să zic «Oare ce avem noi aici?» Nici nu știm. Cadou e în fiecare zi când poți să faci cadouri, a declarat Oana Zăvoranu la Antena Stars.

Oana și Alex au împlinit patru ani de căsnicie toamna aceasta. Nunta lor a fost un eveniment restrâns, la care au participat doar familiile și prietenii apropiați. Oana a fost o mireasă atipică și a ales să nu poarte rochie albă. Cei doi au fost cununați de Silviu Prigoană și de soția sa. În ciuda zvonurilor cum că relația lor nu ar merge tocmai bine, Oana a spus că se iubesc la fel ca în prima zi.

Oana Zăvoranu nu se dezminte. Ce cadou i-a făcut de curând soţului ei. Alex Ashraf e un norocos
Oana Zăvoranu nu se dezminte. Ce cadou i-a făcut de curând soţului ei. Alex Ashraf e un norocos

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf se ocupă împreună de afaceri

Cei doi nu sunt parteneri doar în viața personală, ci și în business. Alex și Oana se ocupă împreună de afacerile familie, iar acestea merg ca pe roate. Dincolo de afaceri, Oana Zăvoranu s-a implicat recent și în administrația publică și a anunțat că a acceptat postul de consilier de imagine la Primăria Sectorului 5.

Zăvo a specificat că nu va avea salariu și că nu va fi plătită din bani publici. A decis să se ocupe de imaginea instituției fără a fi remunerată. Ea și primarul Cristian Popescu Piedone se cunosc de 30 de ani, iar prietenia lor a contribuit la decizia Oanei de a se implica în activitatea primăriei.

Diva este foarte activă și pe internet, unde postează foarte des. Anul trecut a pornit o campanie împotriva influencerilor care fac reclamă mincinoasă pe Instagram și a avut chiar și o emisiune pe YouTube în care a vorbit despre diverse personalități din showbiz și din mediul online.

Urmăriți Impact.ro și pe