Oana Zăvoranu, căzătură legendară în direct. “Dumnezeu nu doarme”

Iancu Andreea 26.09.2021, 13:13
Oana Zăvoranu, căzătură legendară în direct. “Dumnezeu nu doarme”

Unul dintre cele mai controversate și mai acide personaje din showbiz-ul românesc este Oana Zăvoranu. Vedeta a devenit celebră de-a lungul timpului pentru modul dur în care și-a exprimat părerile și pentru reacțiile uneori violente, în mare parte verbale, la diferite scandaluri care au vizat-o. Puțini își mai amintesc, de exemplu, că Oana Zăvoranu a fost curtată în urmă cu mai mulți ani de un bărbat, care insista să o cucerească. Acesta însă nu a reușit decât să o scoată din sărite pe „Querida”, care a reușit atunci, căzătura legendară în direct, în timpul interviului.

Căzătura legendară pe care Oana Zăvoranu a trăit-o în direct

Oana Zăvoranu este o persoană vulcanică, ce reușește mereu să uimească prin reacțiile sale. În timp ce în prezent își exprimă punctul de vedere în cadrul emisiunii online pe care o difuzează pe canalul său de Youtube, în trecut, vedeta era o prezență nelipsită din platourile emisiunilor. Astfel, Oana Zăvoranu a ajuns să fie protagonista unui moment amuzant, căzătura legendară pe care „Querida” a trăit-o în direct.

Vedeta era în urmă cu mai mulți ani curtată de un bărbat, Marius Baldovin, alături de care a participat la o emisiune în direct. Pentru că discuțiile dintre ei au escaladat, Oana și-a pierdut cumpătul și i-a aruncat bărbatului cu o farfurie plină cu struguri în cap. Lucrurile nu s-au calmat, astfel că vedeta a încercat să arunce și cu un pahar cu apă spre Baldovin, însă a alunecat pe strugurii din platou și a tras o căzătură în toată regula.

Te anunţ că o să îmi plăteşti daune! Nu ştii ce procese vei avea pentru că tu nu ai voie să dai nici măcar 10 secunde dintr-o convorbire telefonică. Mi-a fost milă de tine pentru că eşti o persoană cu probleme psihice clare. Un om care este normal, nu înregistrează femei. Acest individ a apărut la TV mereu în scandaluri diverse cu tot felul de domnişoare. Tu eşti un mahalagiu! Mă iubeşti? Să o iubeşti pe mă-ta! a continuat Oana, în timpul emisiunii.

Oana Zăvoranu, mariaj fericit cu Alex Ashraf

Din anul 2016, după ce viața amoroasă a Oanei părea să nu își mai găsească echilibrul, vedeta l-a cunoscut pe Alex Ashraf, alături de care formează un cuplu extrem de sudat și discret. Cei doi soți se iubesc și, în ciuda perioadelor uneori dificile, au reușit să treacă peste impedimente și să se bucure de relație. Oana Zăvoranu recunoștea la un moment dat că îi unește dragostea, iar acest lucru o face extrem de fericită.

Am avut perioade de suișuri și coborâșuri, dar orice ceartă ne-a unit mai mult. În orice relație de prietenie, căsnicie, intervine monotonia. Secretul este să reușești să reînvii căsnicia, relația, povestea de iubire, să reaprinzi flacăra. Se pierduse la un moment dat un ceva. Nu era vorba de dragoste, că dacă aia se pierde, nu se mai poate reuni. Dacă este dragoste, o poți duce mai departe. Mă cunoaște atât de bine, încât știe când să vină cu ceva. Mă simte. Asta face o femeie fericită. Așa și un bărbat. Dacă simte că este iubit, apreciat, este un om fericit, a povestit Oana Zăvoranu, la „Showbiz Report” de la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...