Ce afaceri are Alex Ashraf, soțul Oanei Zăvoranu

Daria Petrescu 16.09.2021, 08:49
Ce afaceri are Alex Ashraf, soțul Oanei Zăvoranu

Alex Ashraf și Oana Zăvoranu sunt căsătoriți din 2018, iar de atunci formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz. Cei doi fac echipă bună atât pe plan personal cât și profesional. Toată lumea știe cu ce se ocupă Oana, însă puțini sunt cei care știu ce afaceri are Alex, soțul ei.

Ce afaceri are Alex Ashraf, soțul Oanei Zăvoranu

În ciuda diferenței de vârstă de 14 ani, relația dintre Oana și Alex a devenit în timp una dintre cele mai solide, iar soțul vedetei a fost în permanență alături de aceasta și s-a implicat total în tot ce aceasta și-a propus să realizeze. Ei bine, afacerile lui Alex Ashraf sunt și afacerile Oanei Zăvoranu, pentru că în mare parte, soțul ei își dedică timpul firmelor pe care aceștia le dețin.

Astfel că, la 33 de ani, Alex este un om de afaceri de succes, împlinit atât pe plan profesional cât și personal.

În 2017, Oana Zăvoranu a început munca la clinică medicală, care a fost deschisă un an mai târziu. Atunci, vedeta a făcut anunțul pe contul de socializare.

„Nu există #revoluție lipsită de importanță, există numai asteptari foarte mari mari, nu există cauze mici, există numai ignoranță. Orice alăturare de forțe, de dorințe, de idealuri pentru a încerca să facem lucrurile mai bine pentru semenii noștri, în sprijinul progresului, este o revoluție și noi, echipa #OneLife, ne dorim să aducem tot ce este mai bun pentru tine, pentru sănătatea ta.

Asta se întâmplă în cadrul clinicii încă de la începutul lunii #Aprilie de când dotăm și construim echipa de medici să fie pregătită să iți ofere tot sprijinul de care ai putea avea nevoie.

De curând a sosit la clinică un nou echipament de investigație de ultimă generație, pe care îl montăm și pe care ne dorim să îl punem cât se poate de repede la dispoziția ta.

#Clinica medicală #OneLife, ai grija de sănătatea ta”, a scris Oana Zăvoranu pe rețeaua de socializare.

Alex Ashraf a fost operat în mare secret

În vara anului trecut, Alex Ashraf a fost operat de urgență, însă nimeni nu a știut despre momentele grele prin care a trecut soțul Oanei Zăvoranu. De mai mulți ani, acesta merge des la sala de sport, unde trage de fiare. Acest lucru însă, i-a provocat probleme.

„M-am dus la sală și am tras de fiare, fără să mă încălzesc, și mi-am rupt spatele. Din cauza asta, m-am operat de hernie de disc în urmă cu trei luni. Acum sunt bine”, a spus Alex Ashraf la Antena Stars.

Ce spune Oana Zăvoranu despre relația cu Alex Ashraf

„Am avut perioade de suișuri și coborâșuri, dar orice ceartă ne-a unit mai mult. În orice relație de prietenie, căsnicie, intervine monotonia. Secretul este să reușești să reînvii căsnicia, relația, povestea de iubire, să reaprinzi flacăra.

Se pierduse la un moment dat un ceva. Nu era vorba de dragoste, că dacă aia se pierde, nu se mai poate reuni.

Dacă este dragoste, o poți duce mai departe. Mă cunoaște atât de bine, încât știe când să vină cu ceva. Mă simte. Asta face o femeie fericită. Așa și un bărbat. Dacă simte că este iubit, apreciat, este un om fericit”, a povestit Oana Zăvoranu, la „Showbiz Report’ de la Antena Stars.