Oana Zăvoranu îl face praf pe Pepe după ce a recunoscut că are o nouă iubită. Ce sfat i-a dat “Querida” Ralucăi: “O încurajez din tot sufletul”

Nicu Stan 07.07.2021, 18:20

Oana Zăvoranu îl face praf pe Pepe după ce a recunoscut că are o nouă iubită. Ce sfat i-a dat “Querida” Ralucăi: “O încurajez din tot sufletul”. Ce o încurajează pe Raluca Pastramă să facă, vedeți în râmdurile de mai jos.

Oana Zăvoranu s-a dat de partea Ralucăi Pastramă. Ce o sfătuiește să îi facă lui Pepe după ce acesta și-a făcut o nouă iubită

Oana Zăvoranu l-a făcut cu ou și cu oțet pe Pepe după ce acesta a recunoscut că are o nouă iubită. Cu această ocazie “Querida” i-a dat un sfat prețios Ralucăi Pastramă.

Oana Zăvoranu l-a desfiinţat pe Pepe, după ce artistul s-a afişat cu noua iubită în public. Deși în trecut a criticat-o pe Raluca Pastramă, acum, Oana Zăvoranu s-a dat de partea femeii care i-a oferit lui Pepe două fetițe şi îi aduce fostului iubit mai multe acuze.

Yasmine, noua iubita a lui Pepe
Yasmine, noua iubita a lui Pepe

Ce o învață Oana Zăvoranu pe Raluca Pastramă

Astfel, Oana Zăvoranu a vorbit despre situaţia actuală a fostului soţ, pe care îl acuză de lipsă de bărbăție şi o încurajează pe fosta soție a lui nici mai mult nici mai puțin decât ”să se p–e pe el”.

”Mă bucur că a postat această poză și sunt convinsă că are și ea pe cineva! Și e îndreptățită să posteze și ea că are pe unul. Că doar nu s-o pocăi! Dar, ca de obicei, macho-manul trebuie să fie mai cu moț! Eu o încurajez pe Raluca din tot sufletul să se p**e pe el (n.r. pe Pepe).

Oana Zăvoranu o sfătuiește pe Raluca să își refacă viața

Și să nu mai pice la intimidări și faze d-astea de-ale lui! Zici că ea ar trebui să stea toată viața sub tutela lui. El va trebui să accepte că și ea trebuie să își trăiască viața așa cum e normal! Doar nu o să stea să fie mama la copii până îi ajung f***ii la genunchi, la 85 de ani.

Iar el să se încurce cu 850 de baragladine. Raluca să fie mama la copii, dar să fie și femeie sau nevastă sau ce dorește ea în viitor! Bichonul nu e în măsură să facă reguli!

Ce face un macho-man înșelat de soție, în opinia Oanei Zăvoranu

Latino loverul sau macho-manul sau ce se mai dă el trebuie să înțeleagă faptul că un bărbat șmecher nu merge niciodată să spună că l-a înșelat nevasta! Nici prima, nici a doua! Din start, statutul de macho-man s-a dus! Este greu și ca femeie să accepți că ai fost înșelată de bărbat!

Darămite ca barbat care se consideră macho-man! Oricum, el e doar un show-off. Nu cred nimic din ce arată el! Ăsta (n.r. Pepe) e făcut numai din minciună! Bichonul e făcut din minciună de la A la Z! Cu tot ce spune, tot ce face și tot ce pretinde! El a ieșit de două ori  și a spus că a fost înșelat de nevastă.

Oana nu este de acord cum a procedat Pepe

Face circ precum un papagal! Mai bine să stea acasă și să ia notițe de la bărbații șmecheri! În viață se mai întâmplă să te înșele bărbatul sau nevasta, suntem oameni! Dar trebuie să faci în așa fel încât să nu te știe tot satul!

Și în niciun caz nu te duci la televizor să te lamentezi, după care să spui tot tu că ești șmecher. Îmi spune lumea că el s-a mutat deja cu aia! Vrea și copii! Despre ce vorbim? Penibil, mă! Ăsta ar trebui să-și trăiască viața pentru el, nu pentru presă și restul din jur!

Eu v-am spus părerea mea! În această căsătorie ei au pozat în familia perfectă, ei nu se certau, ei erau superbi!”, a dezvăluit Oana Zăvoranu, potrivit cancan.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe