Oana Roman şi Marius Elisei se recăsătoresc? Bărbatul, dezvăluire sinceră: „Încă o iubesc”

Ioana Bucur 09.06.2021, 11:23
Oana Roman şi Marius Elisei se recăsătoresc? Bărbatul, dezvăluire sinceră: „Încă o iubesc”

La nici patru luni de când au semnat actele de divorț, sunt la un pas de marea împăcare. Oana Roman și Marius Elisei se recăsătoresc? Bărbatul a făcut o dezvăluire sinceră despre mama fetiței sale.

Oana Roman şi Marius Elisei se recăsătoresc?

După aproape opt ani de căsnicie, Oana Roman și Marius Elisei puneau punct relației lor. Divorțul celor doi s-a finalizat pe 15 februarie 2021. Nu era prima oară când drumurile lor se separau, însă nicio ceartă nu îi dusese în fața notarului. Când orice speranță pentru împăcare părea pierdută, Oana și Marius au început să petreacă din ce în ce mai mult timp împreună.

La nici patru luni de când a devenit, oficial, bărbat singur, Marius Elisei a mărturisit că încă o iubește pe fiica lui Petre Roman.

„La două, trei zile, îi ofer flori, pentru că așa simt și, pe lângă asta, merită să… mă rog… E ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva. Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta. Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după opt ani”, a mărturisit Marius în exclusivitate pentru Antena Stars.

Marius Elisei nu mai poate trai fara Oana Roman
Marius Elisei și Oana Roman

În fața Domnului încă suntem căsătoriți

Mai mult, bărbatul a dezvăluit că, de când s-au separat, relația lor este mult mai frumoasă, însă speră ca lucrurile să evolueze, conștient fiind că problemele ce i-au despărțit nu se pot rezolva peste noapte. Cât despre o posibilă recăsătorie, acesta a declarat:

„Din punctul meu de vedere, nu trebuie neapărat să fii legat printr-un act. Este suficient că suntem legați în fața lui Dumnezeu pentru că s-a ținut o slujbă și acea legare în fața Domnului nu ai cum s-o rupi. În fața Domnului încă suntem căsătoriți. Da, eu îmi doresc din toată inima (n.r o împăcare, să fie o familie unită). Acum, să vedem, nu știu.

Eu sper că și ea, dar probabil că na, nu atât de repede, dar om vedea. Da (n.r. împăcarea ar fi cel mai frumos lucru care i s-a întâmpla anul acesta). Cred că în adâncul ei, da, își dorește, cred, bănuiesc. Probabil e prea… să nu ia o decizie prea pripită. Și probabil că mai analizează sau nu știu ce-și dorește, cum vrea să pună problema”, a continuat Marius Elisei.

Întrebat dacă Oana Roman și-ar dori să se recăsătorească cu el, Marius a fost ezitant, recunoscând că nu știe care sunt intențiile vedetei:

„Nu știu dacă Oana și-ar mai dori sau nu. În schimb, eu nu as mai merge pentru că nu-i văd rostul. Cel mai adevărat act rămâne acea legare în fața Domnului”, a adăugat bărbatul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...