Marius Elisei, disperat să se împace cu Oana Roman. Ce face pentru ea la două-trei zile: “Nu am cum să o uit”

Nicu Stan 08.06.2021, 19:32

Marius Elisei, disperat să se împace cu Oana Roman. Ce face pentru ea la două-trei zile: “Nu am cum să o uit”. Toate detaliile despre o posibilă nouă relație a celor doi, în rândurile de mai jos.

Marius Elisei, mai îndrăgostit ca niciodată de Oana Roman. O vrea înapoi cu orice preț

Marius Elisei este disperat să se împace cu Oana Roman. S-a aflat ce face pentru ea la la fiecare două-trei zile, doar-doar aceasta va ceda și îl va primi din nou acasă.

Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman, a făcut declarații sincere despre cea care i-a fost parteneră nu mai puțin de 8 ani. Bărbatul mărturisește că nu o poate uita pe Oana Roman, mai ales că aceasta este și mama fiicei sale.

Marius Elisei, Oana Roman si fiica lor
Marius Elisei, Oana Roman si fiica lor

Marius Elisei își strigă dragostea pentru fosta soție pe toate drumurile

Marius Elisei a început să-și strige adevăratele sentimente pentru fosta sa parteneră, Oana Roman. Astfel, la patru luni după divorț, Marius Elisei a declarat că nu o poate uita pe Oana Roman, femeia care i-a fost alături atâta timp. În plus, Marius Elisei a recunoscut că face în fiecare zi gesturi de afecțiune pentru fosta lui parteneră, pentru a-i demonstra acesteia că nu o are decât pe ea în minte.

”La două, trei zile îi ofer flori, pentru că așa simt și pe lângă asta merită să… mă rog, e ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva. Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta. Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani. Pot să spun că da (n.r. dacă e mult mai frumoasă relația lor după divorț). Este mult mai ok. Dar se poate și mai bine. Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte”, a declarat Marius Elisei.

Marius Elisei nu crede în actul de divorț, crede în cununia în fața lui Dumnezeu

Marius Elisei consideră că legătura dintre el și Oana Roman nu poate fi stricată de un simplu act de divorț și că odată ce sunt cununați în fața lui Dumnezeu, vor rămâne uniți pe viață.

”Din punctul meu de vedere, nu trebuie neapărat să fii legat printr-un act. Este suficient că suntem legați în fața lui Dumnezeu pentru că s-a ținut o slujbă și acea legare în fața Domnului nu ai cum s-o rupi. În fața Domnului încă suntem căsătoriți”, a mai adăugat Marius Elisei.

Marius Elisei a convins-o pe Oana Roman să meargă la munte

Mai în urmă cu ceva timp, Marius Elisei, Oana Roman și fiica lor au fost într-o vacanță la munte.

”Da, eu îmi doresc din toată inima o împăcare. Acum, să vedem, nu știu. Eu sper că și ea, dar probabil că na, nu atât de repede, dar om vedea. Cred că în adâncul ei, da, își dorește, cred, bănuiesc. Probabil e prea… să nu ia o decizie prea pripită. Și probabil că mai analizează sau nu știu ce-și dorește, cum vrea să pună problema”, a mai spus fostul soț al Oanei Roman.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI