De ce are Oana Roman părul alb încă de când avea puţin peste 20 de ani. Ce s-a întâmplat cu vedeta, de fapt

Cristian Cojocaru 06.06.2021, 12:17
De ce are Oana Roman părul alb încă de când avea puţin peste 20 de ani. Ce s-a întâmplat cu vedeta, de fapt

Una dintre cele mai controversate vedete din showbiz-ul românesc, Oana Roman, se pare că are părul alb încă de când avea puțin peste 20 de ani. Vedeta a povestit în cadrul unei emisiuni televizate despre acest lucru.

Oana Roman a povestit de ce are părul alb

Fiind invitată în cadrul emisiunii Xtra Night Show, fiica lui Petre Roman nu a ezitat să mărturisească faptul că, se vopsește încă de când era destul de tânără, având 22 de ani când a început să facă asta. Desigur, Oana Roman are și un motiv din cauza căruia a albit de la o vârstă atât de mică.

Fiind prezentă în cadrul unei eveniment monden, Oana Roman, pe lângă acest lucru, a mai mărturisit și ce alte ritualuri cu privire la aspectul fizic mai întreține. Spre exemplu, fiica Mioarei Roman a afirmat că merge la salonul de cosmetică o dată la aproximativ două luni. Totodată, nu ezită să își facă diferite tratamente în ceea ce privește tenul și nu numai.

Oana Roman a mai afirmat și că folosește mai multe creme de hidratare. În ceea ce privește părul, este foarte atentă, având în vedere că parul este alb pe alocuri, așadar, nu se vopsește niciodată singură acasă, apelând la profesioniștii din domeniu.

Oana Roman părul alb
Oana Roman isi schimba des look-ul cu ajutorul perucilor

Vedeta își schimbă look-ul periodic

Potrivit Oanei Roman, prima dată a început să se vopsească pe când avea doar 22 de ani. Se pare că motivul de la bază constă în faptul că genele sunt cele vinovate. După cum a afirmat vedeta, atât mama sa, Mioara Roman, cât și bunica sa, au avut parte de același lucru, femeile încărunțind cam pe la aceeași vârstă. Astfel, albirea părului s-a transmis de la o generație la alta.

”Mă vopsesc de foarte mulți ani pentru că, din păcate, am albit de tânără foarte tare, de pe la 22 de ani. Și mama e la fel, și bunica a fost la fel”, a spus Oana Roman la Antena Stars.

Oana Roman este o mare adeptă a schimbării look-ului în mod periodic. Cu precădere în ultima perioadă, vedeta își schimbă destul de des aspectul fizic, iar acest lucru nu doar pentru că ajunge de foarte multe ori la salon. Fiica lui Petre Roman a început să poarte și diferite peruci care o ajută să își schimbe foarte ușor look-ul.

În urmă cu câteva săptămâni, Oana Roman și-a făcut apariția creață și brunetă. Acum însă, vedetea a ales o nouă perucă. Se pare că brunetul este culoarea ei preferată, pentru că alegerea de acum constă într-o perucă neagră dar cu părul drept.

Urmăriți Impact.ro și pe