FOTO EXCLUSIV

Oana Roman, prinsă în fapt. La ce bărbat celebru din România a fost în vizită. Acum totul e clar

Nicu Stan 28.04.2021, 11:50

Oana Roman, prinsă în fapt. La ce bărbat celebru din România a fost în vizită. Acum totul e clar pentru toată lumea.

Oana Roman, vizită surprinzătoare în casa unui celebru bărbat divorțat. Despre cine este vorba

Oana Roman a fost prinsă în fapt. La ce bărbat celebru din România a fost în vizită. Acum totul e clar, chiar dacă mai înainte s-a spus altceva.

Oana Roman a început să arate foarte bine. Vedeta a slăbit foarte mult în ultima vreme şi încet-încet devine o bombă sexy. Astfel, Oana Roman a fost surprinsă vizitându-l pe ”fratele” Pepe.

Oana Roman este prietena cu Pepe de pe vremea pe cand acesta era cu Oana Zavoranu
Oana Roman este prietena cu Pepe de pe vremea pe cand acesta era cu Oana Zavoranu

Oana Roman a petrecut în casa lui Pepe aproximativ o oră

Oana Roman a parcat maşina în faţa casei artistului din Pipera după care a intrat şi a poposit acolo mai mult de o oră.

Ce au făcut cei doi, ce au discutat, rămâne un mister. De-a lungul timpului, unele guri au susținut că cei doi au chiar o relație. Însă Oana Roman a negat și susține că Pepe îi este doar un prieten foarte bun.

Ce îi datorează Oana Roman lui Pepe

De altfel, fiica fostului premier Petre Roman a dezvăluit ce îi datorează artistului Pepe. Oana Roman a povestit că pentru prima dată a văzut ce înseamnă familie și prietenie în casa cântărețului Pepe. Vedeta și-a dorit de când se știe ceea ce artistul a avut dintodeauna- o familie numeroasă și frumoasă.

Care este cea mai mare dorință a Oanei Roman

“Eu mi-am dorit intodeauna o familie mare, cu mulţi nepoţi, fraţi. Iar el ştia că mie îmi lipseşte treaba asta şi mi-a zis într-o zi: Vino să îi cunoşti pe ai mei!.

În momentul în care am intrat în casă am simţit pe pielea mea familia adevărată”, a declarat Oana Roman la Bar Online, emisiunea de pe net a lui Pepe.

Oana Roman apreciază familia lui Pepe

În plus, Oana Roman a recunoscut că în familia lui Pepe și-a dat seama ce înseamnă cultul familiei, dar și al prieteniei sincere. Mai mult, spunecă vede în Pepe prietenul perfect.

”Trebuie să spun asta… Eu datorită lui şi familiei lui am înţeles ce înseamnă cultul familiei şi al prieteniei. E foarte rar să găseşti pe cineva care să fie un prieten necondiţionat. Pepe este aşa. Oamenii trebuie să înţeleagă asta. Prietenii sunt foarte importanţi, iubirea necondiţionată total pe care o are e foarte rar. Familia este sfântă pentru el”, a mai povestit Oana Roman.

Oana Roman a alimentat bârfele cu ultima vizită

Acum, cu ultima vizită, gurile rele iar vor începe să presupună că între ei ar putea fi mai mult decât o relație de prietenie. Totul este foarte posibil, el fiind un latino lover divorțat, iar Oana Roman o femeie divorțată și bombă sexy în devenire.

Urmăriți Impact.ro și pe