Cum au reacționat fetițele lui Pepe când au aflat că Raluca l-ar fi înșelat pe tatăl lor

Iancu Andreea 10.02.2021, 13:55

Divorțul fostului cuplu Pepe și Raluca Pastramă s-a pronunțat în urmă cu doar câteva zile, după ce aceștia au petrecut împreună opt ani de zile. Cu momente frumoase și altele mai puțin, cei doi părinți au încercat să facă tot ce le stă în putință pentru a le proteja pe fiicele lor, Maria și Rosa. Totuși, în fața valului de acuzații cu privire la faptul că Raluca l-ar fi înșelat pe tatăl lor, fetițele lui Pepe au reacționat în mod neașteptat.

Ce reacție au avut fetițele lui Pepe după ce Raluca a fost acuzată că l-ar fi înșelat pe tatăl lor

Povestea de dragoste, care s-a desfășurat timp de opt ani de zile, a ajuns la final. După un scandal monstru, în care Raluca a fost acuzată de infidelitate, foștii parteneri au făcut pace și au ales să încheie relația în mod cordial. Aceștia au renunțat la procese anevoioase și pline de ură și au optat pentru o despărțire amiabilă în fața notarului. Pepe și Raluca Pastramă sunt acum liberi, cu acte în regulă, să își croiască un nou drum în viață. Totuși, cei doi foști soți rămân părinții și ghizii micuțelor lor, asigurându-se că ele cresc cât mai frumos posibil.

Chiar dacă în toate această perioadă tumultoasă cele două fetițe ale lui Pepe și Raluca au fost protejate de cuplu și familie, ele au fost implicate în procesul de separare. Astfel, atât Pepe cât și mama lor au încercat să le explice cum urmează să trăiască de acum încolo. Speculațiile cu privire la infidelitatea Ralucăi vis a vis de tatăl lor a ajuns însă și la urechile copilelor. Despre această situație în care au ajuns fetițele lui Pepe a vorbit chiar Raluca, recent, într-un interviu pentru Antena Stars.

În primă fază, când ne-am despărţit, normal că au avut întrebări şi nu ştiau ce se întâmplă, nu au înţeles foarte bine. Sunt, totuşi, destul de micuţe, dar am stat, le-am explicat cu bine, au înţeles uşor, uşor. Au acceptat situaţia că nu au avut ce să facă, apoi când a fost scandalul au fost puţin debusolate pentru că au fost implicate şi ele că nu s-a putut altfel, dar acum sunt extrem de bine. Sunt foarte bine, chiar au înţeles foarte, foarte bine situaţia. Sunt fericite şi la mine, sunt fericite şi la el, ne înţelegem bine, asta e tot ce contează. Până la urmă dacă fac să fie totul bine, şi eu, şi el, facem pentru copiii noştri că sunt mai presus de orice discuţii şi de orice bani, şi de orice averi. Sunt copiii mei, a spus Raluca Pastramă, potrivit antenastars.ro.

Pepe și Raluca Pastramă au împreună două fetițe, Maria și Rosa
Pepe și Raluca Pastramă au împreună două fetițe, Maria și Rosa

Cum se înțeleg Pepe și Raluca după divorț

După divorțul pronunțat pe data de 8 februarie, Pepe și Raluca sunt oficial despărțiți. Totuși, aceștia continuă să vorbească și să se ocupe de creșterea celor două fetițe. În timp ce legal, cuplul beneficiază de o perioadă de 30 de zile pentru a se răzgândi cu privire la separare, artistul susține că nu mai poate fi vorba despre o împăcare. Acesta se declară însă mulțumit de faptul că relația cu mama copiilor săi este una decentă.

S-au limpezit apele. Suntem pe calea cea mai corectă. Noi nu suntem certați, vorbim zilnic, dar ca și cuplu nu ne vom împăca sub nici o formă. Nu facem tămbălău. Divorțul se face la notar. Azi am fost cu copiii la grădiniță. E o chestiune de zile până când voi fi și în acte un bărbat liber. Noi nu mai dormim în același pat din octombrie, a declarat Pepe în emisiunea Xtra Night Show, prezentată de Dan Capatos la Antena Stars.

Pe de altă parte, deși nu se gândește momentan la o nouă iubită, Pepe nu exclude ca în viitor fiecare dintre ei să apară la brațul unui alt partener.

Să nu surprindă pe nimeni dacă eu sau ea o să apărem la braț cu cineva cât de curând. E normal. Stăm împreună la aceeași masă o dată sau de două ori pe săptămână, ca doi oameni civilizați și atât, a mai declarat solistul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...