Oana Roman, în rochie de mireasă alături de Marius Elisei. „Eşti sprijinul meu necondiţionat”

Iancu Andreea 15.06.2021, 14:10

Relația dintre Oana Roman și Marius Elisei, fostul său soț, pare să se îndrepte către o împăcare. Atât bărbatul, cât și fiica lui Petre Roman se complimentează și petrec tot mai mult timp împreună, în ciuda faptului că au divorțat în urmă cu patru luni. Cei doi părinți se ocupă de educația micuței Isa, mergând împreună în vacanțe și ocupându-și timpul cu activități precum cele ale unei familii obișnuite. În plus, Oana Roman a postat recent o fotografie în rochie de mireasă, alături de Marius Elisei, făcând o declarație care a stârnit reacții emoționante din partea fanilor. Nimeni nu se aștepta să o surprindă pe vedetă într-o postură atât de vulnerabilă.

Oana Roman, în rochie de mireasă, alături de Marius Elisei

Ziua de 15 iunie reprezintă un moment special pentru cuplul format din Oana Roman și Marius Elisei. Cei doi își uneau destinele în urmă cu șapte ani, când cei doi pășeau încrezători spre altar. De atunci, relația acestora a trecut prin multe suișuri și coborâșuri, cuplul fiind la un pas de despărțire de mai multe ori. Într-un final, cuplul a ajuns să divorțeze, Oana și Marius alegând să pornească pe drumuri diferite. Totuși, în ultimele patru luni de la separare, cei doi sunt surprinși tot mai des unul în compania celuilalt. În plus, Oana Roman pare să fi revenit la gânduri mai bune, după ce s-a postat în rochie de mireasă, alături de Marius Elisei.

Vedeta a fost copleșită de amintiri și a decis să împărtășească cu urmăritorii de pe Instagram câteva imagini cu ea și Marius, la nuntă. Fotografiile de colecție stârnit sentimente în sufletul Oanei, care a ales să transmită și un mesaj emoționant, în ton cu melancolia momentului. Fiica lui Petre Roman a scris câteva rânduri care i-au înduioșat inclusiv pe fanii din mediul online. Deși Oana recunoaște că fostul său soț a rănit-o, vedeta de la Antena Stars a apreciat că Marius a fost singurul care i-a fost totuși alături necondiționat.

Acum fix 7 ani făceam nunta! Viața ne încercase deja foarte tare. Porneam pe un drum necunoscut, care apoi s-a despărțit. Totuși a fost lângă mine când absolut nimeni altcineva nu a fost. M-a iubit, dar m-a și rănit în egală măsură! Azi știu ce greu a fost, poate va mai fi, dar cumva iubirea trebuie să primeze în viață. Poate ne va lega din nou. Asta doar timpul va decide! Îți mulțumesc că ești tatăl perfect pentru Isa și sprijinul meu necondiționat! @eliseimarius, a scris Oana Roman pe contul său de Instagram.

Oana Roman, în rochie de mireasă, alături de Marius Elisei
Oana Roman a postat un mesaj emoționant pe Instagram

Deși au divorțat, Marius îi cumpără flori „la două, trei zile”

Marius Elisei nu mai contenește cu gesturile frumoase față de fosta sa soție. Bărbatul a mărturisit că încă are sentimente față de mama fiicei sale, în ciuda alegerii de a divorța. Cei 8 ani de relație au contat pentru Marius, care speră totuși la o împăcare cu Oana. Cu toate acestea, el este dispus să aibă răbdare ca fosta sa parteneră de viață să aprecieze relația frumoasă de care se bucură în prezent și poate să le mai dea o șansă.

La două, trei zile îi ofer flori, pentru că așa simt și pe lângă asta merită să… mă rog, e ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva. Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta. Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani. Pot să spun că da (n.r. dacă e mult mai frumoasă relația lor după divorț). Este mult mai ok. Dar se poate și mai bine. Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte, a spus Marius Elisei, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...