O vedetă de la Kanal D, despre ce se va întâmpla din toamnă cu emisiunea lui Teo Trandafir. „Nu se ştie sigur”

Badea Violeta 24.06.2022, 10:23
O vedetă de la Kanal D, despre ce se va întâmpla din toamnă cu emisiunea lui Teo Trandafir. „Nu se ştie sigur”

De mulți ani, Teo Trandafir avea propria emisiune la Kanal D, însă, luna trecută, șefii postului de televiziune au anunțat că show-ul intră în vacanță, lucru care i-a luat prin surprindere pe telespectatori. Abia acum s-a aflat ce se va întâmpla, de fapt, cu emisiunea îndrăgitei prezentatoare TV. O vedetă de la Kanal D a dezvăluit totul!

Detalii despre emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D. Ce se va întâmpla din toamnă cu show-ul

Șefii de la Kanal D anunțau, luna trecută, că emisiunea „Teo Show” intră în vacanță, lucru care i-a pus serios pe gânduri pe telespectatori. Mulți s-au temut că colaborarea lui Teo Trandafir cu Kanal D a ajuns la final, însă o altă vedetă a televiziunii turcești vine acum cu noi detalii despre proiectul simpaticei prezentatoare.

Bella Santiago, bună prietenă cu Teo Trandafir și fostă concurentă în emisiunea „Bravo, ai stil!”, a dezvăluit, de curând, că emisiunea „Teo Show” urmează să revină pe micile ecrane, din toamnă, cu noi surprize.

„Încă nu știu ce se întâmplă la «Teo Show», dar se întoarce în toamnă. Tot «Teo Show» o să fie, dar a zis că nu știe sigur dacă o să fie la fel cu totul! Am ieșit pe locul trei, care am intrat foarte târziu la emisiune („Bravo, ai stil!” – n.r.), deci nu mă așteptam.

Am zis că dacă merg mai departe cu locuri mai bune, e bine, dacă nu, tot e bine, pentru că sunt ultima concurentă care a intrat. Dar uite că am ieșit pe locul trei și după «Bravo, ai stil!» am avut ofertă să lucrez la Kanal D cu Teo.

Și chiar a fost foarte tare experiența cu Teo, am învățat mult de la ea și am cunoscut mulți artiști în România, pe care nu i-am văzut niciodată și nu i-am cunoscut în viața reală.

Acolo i-am cunoscut, chiar mi-a plăcut și am gătit mai mult decât am gătit în viața mea!”, a precizat Bella Santiago, în exclusivitate, pentru cancan.ro.

Ce se intampla, de fapt, cu emisiunea lui Teo Trandafir
Ce se intampla, de fapt, cu emisiunea lui Teo Trandafir

Cum a reacționat Teo Trandafir când a aflat că emisiunea sa a fost scoasă din grilă

În ultima ediție a emisiunii „Teo Show”, care s-a difuzat pe data de 3 iunie, simpatica prezentatoare TV a ținut să-și ia rămas bun de la cei care o urmăresc. Vedeta le-a spus fanilor săi că se vor reîntâlni după vacanță.

„O să avem ce ne povesti când ne reîntâlnim, până atunci să ne dea Domnul sănătate, numai bine. Vacanță plăcută!”, a spus Teo Trandafir, în ultima ediție a emisiunii sale de la Kanal D.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...