Tatăl lui Teo Trandafir reacționează după zvonul plecării fiicei sale de la Kanal D. Ce vrea să facă Ion Uță

Ana Anitoiu 03.06.2022, 14:54
Tatăl lui Teo Trandafir reacționează după zvonul plecării fiicei sale de la Kanal D. Ce vrea să facă Ion Uță

Tatăl lui Teo Trandafir a reacționat după zvonul plecării fiicei sale de la Kanal D. Medicul cardiolog Ion Uță, cu care prezentatoarea de televiziune a revenit la o relație mai bună în ultima perioadă, a dezvăluit ce vrea să facă în acest moment.

Teo Trandafir ar pleca de la Kanal D

Reprezentanții Kanal D au anunțat, vineri, că „Teo Show” nu se va regăsi în grila de vară, dar că Teo Trandafir și echipa ei vor reveni cu forțe proaspete în toamnă. Însă, surse citate de cancan.ro au spus că, de fapt, televiziunea nu va mai relua emisiunea, din cauza audiențelor prea slabe.

„Emisiunea Teo Show intră în vacanţă începând de saptamana viitoare, Teo Trandafir şi echipa sa urmând să revină pe micul ecran din toamnă într-o formă fresh şi cu multe surprize pentru telespectatori”, arată comunicatul Kanal D.

Tatal lui Teo Trandafir reactioneaza dupa zvonul plecarii fiicei sale de la Kanal D
Teo Trandafir

Cum a reacționat tatăl lui Teo Trandafir

Tatăl lui Teo Trandafir, Ion Uță, a reacționat la informațiile referitoare la scoaterea emisiunii „Teo Show” din grila Kanal D. Medicul cardiolog, în vârstă de 80 de ani, care locuiește în Brăila, a spus, în exclusivitate pentru Playtech-Impact. că o va suna pe fiica sa pentru a o susține.

„Îmi pare tare rău, mă uitam zilnic la emisiunea ei, avea invitați buni. Nu am știut că emisiunea va fi scoasă din grila de programe, nu mi-a spus. O să îi dau acum un telefon să vorbesc cu ea, să o susțin. Deși este mai mult treaba lor decât treaba mea, ce ține de televiziune… O să revină probabil din toamnă…”, a declarat Ion Uță pentru Playtech-Impact.

Prezentatoarea Teo Trandafir și tatăl ei s-au împăcat, după ce relația lor a fost marcată de tensiuni, în urmă cu mai mulți ani. Medicul nu a viitat-o la spitalul din Viena, unde ea a fost operată de urgență după ce a fost diagnosticată cu pancreatită. Apoi, ea nu l-a invitat la nunta ei cu Constantin Iosef, iar el nu a rugat-o să vină la cununia lui civilă cu cea de-a doua soție.

În prezent, însă, cei doi vorbesc la telefon adesea, se întâlnesc cât de des se poate și își spun „te iubesc”. Totuși, Ion Uță a recunoscut în urmă cu ceva timp că există o distanță între el și fiica lui, deoarece fiecare are treburile lui. Medicul a spus că nu stă bine cu sistemul motor și nu mai poate merge și alerga și că prezentatoarea TV îl întreabă dacă îi poate fi de ajutor, dar el o îndeamnă să se concentreze pe binele ei și al fiicei ei, Maia.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...