Toni Grecu, despre motivul pentru care nu vrea să apară în serialul „Strada Speranței” de pe Kanal D. „ Este cu totul altceva”

Badea Violeta 10.06.2022, 15:49
Toni Grecu, despre motivul pentru care nu vrea să apară în serialul „Strada Speranței” de pe Kanal D. „ Este cu totul altceva”

Când spui Toni Grecu, spui Divertis. Chiar dacă grupul umoristic s-a destrămat în anul 2009, Divertis va rămâne multă vreme în memoria românilor, așa că Toni Grecu are de ce să fie mândru. Odată cu apariția serialului „Strada Speranței” de pe Kanal D, actorul de comedie a revenit, din nou, în atenția publicului, dar de data aceasta, el nu apare în fața camerelor, ci în spatele lor. Iată de ce nu vrea să apară în această producție!

Motivul pentru care Toni Grecu nu dorește să apară în serialul „Strada Speranței”

Toni Grecu nu mai are nevoie de nicio introducere. Alături de grupul Divertis, acesta a demonstrat că este un actor de comedie formidabil, iar acum, odată cu apariția serialului „Strada Speranței” de la Kanal D, Toni Grecu dă dovadă că este și un scenarist excelent.

În producție joacă mai multe nume sonore ale industriei teatrului și filmului românesc, iar povestea în sine și personajele amuzante reușesc cu succes să capteze toată atenția telespectatorilor.

Ceea ce este surprinzător pentru public este faptul că Toni Grecu nu apare în serial, deși cu siguranță s-ar fi descurcat de minune. Iată de ce a ales fondatorul grupului Divertis să nu apară în producție.

„În proporție de 99% este un proiect în care eu nu joc. Apar într-un singur episod, foarte puțin și de nerecunoscut. Este cu totul altceva decât am făcut până acum, nu este o emisiune de divertisment, nu este un show, este o poveste, un film cu tipologii care trebuie asumate și jucate în mod profesionist de niște actori de comedie foarte buni, cu experiență”, a dezvăluit Toni Grecu pentru ego.ro.

Motivul pentru care Toni Grecu nu doreste sa apara in serialul „Strada Sperantei”
Toni Grecu

Toni Grecu, adevărul despre destrămarea grupului Divertis

După destrămarea celebrului grup Divertis, gurile rele au speculat că membrii trupei au ajuns la cuțite din cauza banilor și a orgoliilor mult prea mari. În cadrul aceluiași interviu, Toni Grecu a declarat că aceste zvonuri nu au avut nicio legătură cu realitate. Iată care este, de fapt, adevărul.

„Fosta trupă s-a destrămat acum mulți ani pentru că, probabil, așa a fost să fie. Nu cred că s-a întâmplat din cauza orgoliilor, ci din cauze naturale, pe care nu le judec eu acum.

Nu există trupă în lumea asta care să nu se erodeze și să se despartă la un moment dat. Divertis a avut un număr mare de ani de activitate consistentă și sunt foarte mândru de ceea ce s-a întâmplat în perioada aia.

Pentru mine este irepetabil ce a fost și am numai gânduri bune și amintiri frumoase din perioada Divertis. Însă viața merge înainte și noi împreună cu ea.”, a declarat îndrăgitul actor pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...