O nouă televiziune tocmai a apărut în România. Înlocuiește un post cunoscut

Cristian Cojocaru 14.01.2021, 16:44
O nouă televiziune tocmai a apărut în România. Înlocuiește un post cunoscut

Probabil ați observat lipsa unuia dintre canalele TV preferate, unde urmăreați cu drag anumite filme. Ei bine, o nouă televiziune a apărut în România și aceasta înlocuiește un post foarte cunoscut de către cinefili.

În România și-a făcut apariția o nouă televiziune pe micile ecrane

Dacă ați observat lipsa programului Paramount din grila de programe, este din cauză că acesta a fost înlocuit de către TeenNick. Aceasta este o nouă televiziune pentru adolescenții din România care înlocuiește anteriorul post. Acesta face parte din portofoliul ViacomCBS iar grila sa cuprinde seriale de acțiune, comedie și dramă, produsele de la Nicklodeon.

Printre programe se numără iCarly, Sam și Cat, Big Time Rush, Bobocii, Hunter Street, Bella și Buldogii dar și Totul și ceva mai mult, toate astea printre multitudinea de programe. Paramount a fost lansat în România în 2014, iar închiderea postului a fost anunțată încă din luna decembrie. Filmele vor putea fi urmărite în continuare pe Comedy Central, deținut de compania Viacom.

Aceasta este o nouă televiziune pentru adolescenții din România care înlocuiește anteriorul post
Aceasta este o nouă televiziune pentru adolescenții din România care înlocuiește anteriorul post

Ce cuprinde grila noului post

O parte din grila noului program TeenNick va cuprinde ”Totul și ceva mai mult” difuzat în weekend la 13:10, prezentând cei mai amuzanți copii în cel mai hilar show al Americii. În serialul ”iCarly” difuzat de luni până vineri de la 17:30, se desfășoară povestea unei adolescente pe nume Carly care are propriul său show împreună cu prietenii săi, Freddie, Sam și Gibby. Emisiunea se transmite dintr-un studio pe care chiar Carly l-a construit în propriul apartament.

Difuzat de luni până duminică la ora 19:00, ”Sam și Cat” are ca personaje principale pe Sam Puckett și Cat Valetine. Acestea sunt două tinere care după evenimente pline de aventură ajung să locuiască împreună în Los Angeles. Pentru a se putea întreține, cele două se hotărăsc să se angajeze ca dădace. Un alt program al postului TeenNick este reprezentat de ”Big Time Rush” care apare pe ecrane de luni până duminică la ora 18:15 și redă povestea a patru jucători de hockey, Kendall, Logan, James și Carlos care sunt selectați pentru a forma o trupă de băieți. Kendall acceptă propunerea doar dacă familia și prietenii îl vor însoți în Los Angeles.

De luni până vineri începând cu 16:00 puteți urmări ”Bobocii” care o prezintă pe Silvia, o fată care nu se pricepe deloc la jocurile video. Aceasta decide să-și ajute fratele să participe la un turneu eSports, neavând idee de lucrurile care o vor aștepta. Amintim și ”Familia Hunter” care va fi difuzat în fiecare zi a săptămânii de la ora 14:35, în care este urmărită dispariția soților Hunter și efortul celor cinci copii adoptivi de a rezolva misterul, toate acestea în timp ce dau impresia că totul este ok.

Urmăriți Impact.ro și pe