Cum s-a dat de gol o româncă după ce o jefuise pe fiica unui magnat englez de câteva milioane de lire. Ce avea la ea pe aeroport

Elena Avramescu / 13.08.2020, 17:13
Cum s-a dat de gol o româncă după ce o jefuise pe fiica unui magnat englez de câteva milioane de lire. Ce avea la ea pe aeroport

Unii români țin morțiș să facă România de râs prin comportamentul lor deplasat. Astfel, patru cetăţeni români din Marea Britanie au fost puşi sub acuzare, după ce au jefuit-o pe Tamara Ecclestone. Aceștia au furat bijuterii şi obiecte preţioase care valorau zeci de milioane de lire sterline.

Cum s-a dat de gol o româncă după ce o jefuise pe fiica unui magnat englez

Autorii faptei sunt Maria Mester (47 de ani), fiul ei Bogdan Savastru (29 de ani), Alexandru Stan (49 de ani) şi Sorin Marcovici (52 de ani). Toți patru s-au prezentat în faţa unei instanţe din Westminster, Londra, fiind acuzaţi că ar fi jefuit-o, pe 13 decembrie 2019, pe Tamara Ecclestone, fiica lui Bernie Ecclestone, fostul şef al Formula 1, potrivit The Sun.

Românii ar fi sustras din vila femeii bijuterii şi alte obiecte de valoare. Au profitat de faptul că Tamara Ecclestone şi soţul ei erau plecaţi în concediu, împreună cu fiica lor, Sophia. Se pare că vila lor se află extrem de aproape de reşedinţa oficială a prinţului William al Marii Britanii, Palatul Kensington, dar şi de sediile mai multor ambasade din Londra.

Cum s-a dat de gol o româncă
Cum s-a dat de gol o româncă

Românii au furat o colecţie valoroasă de bijuterii, precum un ceas Cartier primit cadou de nuntă, în valoare de 95.000 de euro. Tamara Ecclestone a mai reclamat și dispariţia unor inele şi cercei, precum şi a unei brăţări în valoare de peste 100.000 de dolari.

Cei patru ar fi țintit spre o colecţie de obiecte preţioase care ajungeau la valoarea de 50 de milioane de lire sterline, însă doar o parte dintre acestea au dispărut. Ar fi vorba de bijuterii de zeci de milioane de lire furate. Maria Mester era angajată ca menajeră și a fost arestată imediat după jaf, pe aeroportul Standsted. Avea asupra ei o pereche de cercei care aparţinuse victimei jafului. Fiul ei a fost arestat tot pe acelaşi aeroport, însă cei doi au negat orice implicare în jaf, în pofida probelor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI