Noi concurenţi la Survivor România 2022. Marian Drăgulescu intră în echipa Faimoşilor

Badea Violeta, Iancu Andreea 13.02.2022, 21:26
Noi concurenţi la Survivor România 2022. Marian Drăgulescu intră în echipa Faimoşilor

Veste uriașă pentru fanii Survivor România 2022. Noi concurenți vor intra în comperiția care se filmează în Republica Dominicană. Unul dintre participanți este nimeni altul decât sportivul de performanță, Marian Drăgulescu. Nimeni nu se aștepta la o asemenea surpriză. Iată când va ajunge fostul gimnast la Survivor și cine sunt ceilalți oameni care au acceptat provocarea de la Pro TV!

Cine sunt cei mai noi concurenți de la Survivor România

Update, 13 februarie 2022, 21:00. În cadrul ediției de duminică a reality-show-ului de la Pro TV, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat cine sunt cei mai noi concurenți intrați pe traseele de la Survivor. Astfel, moderatorul show-ului a pronunțat patru nume care intră în cursa pentru marele premiu. Fiecare dintre echipe vor primi doi membrii noi.

În echipa Faimoșilor se alătură dansatoarea profesionistă Natalia Duminică precum și gimnastul Marian Drăgulescu. Natalia Duminică este o tânără de aproape 32 de ani, originară din Republica Moldova, care are dansul în sânge.

„Sunt dansatoare profesionistă și am venit la Survivor deoarece vreau sa câștigăm”, a mărturisit Natalia Duminică.

De asemenea, în echipa Faimoșilor s-a alăturat și cunoscutul gimnast Marian Drăgulescu.

„Sunt antrenor de gimnastică, am acceptat pentru ca va fi o experiență inedită de care sper să ne bucurăm la maximum”, a menționat și Marian Drăgulescu la debutul noii ediții.

Noii membrii din echipa Războinicilor

Pe de altă parte, Războinicii se bucură de forțe proaspete odată cu venirea în tabăra lor a doi concurenți noi. Oana Ciocan, liber profesionist, în vârstă de 24 de ani și Doru Răduță, care activează în domeniul IT, în vârstă de 31 de ani, se numără printre Războinici.

„Este genul meu de competiție și îmi doream sa ajung aici și să mă bucur de Survivor”, a zis Oana Ciocan.

„Sunt amator de senzații tari, de adrenalină și o să fac tot posibilul să îmi ajut echipa”, a menționat și Doru Răduță.

Știre inițială

Marian Drăgulescu, noul Faimos de la Survivor România

Într-una dintre edițiile următoare de la Survivor România, Marian Drăgulescu, în vârstă de 41 de ani, va intra în echipa Faimoșilor pentru a-i ajuta pe cei din tabăra roșie să depășească tensinile din echipă pentru că acestea se răsfrâng asupra jocului.

Marian Drăgulescu are toate șansele să obțină marele premiu de la Survivor România, deoarece este obișnuit cu sacrificiul, dar și cu performanța. Vorbim, fără dar și poate, de cel mai bun gimnast român al tuturor timpurilor.

Câștigător a 18 medalii de aur obţinute la campiontele Mondiale şi Europene, Marian Drăgulescu se poate lăuda cu o carieră absolut impresionantă.

În total, acesta a adunat 31 de medalii şi a reprezentat țara noastră cu mândrie şi extrem de multă dăruire, oriunde a participat, în calitate de concurent. Mereu şi-a dorit să fie numărul unu, iar acum poate demonsta că este un adevărat Survivor.

Concurenti noi Survivor Romania
Concurenti noi Survivor Romania

Cine se va mai alătura echipei Faimoșilor

Surprizele nu se opresc aici pentru fanii emisiunii Survivor România. Pe lângă Marian Drăgulescu, producătorii show-ului au convins-o și pe Natalia Duminică să accepte provocarea.

Frumoasa coregrafă din Republica Moldova a mai participat la Românii au talent, unde a impresionat cu un număr de belly dance senzațional. De asemeea, Natalia Duminică a făcut furori și la Splash! Vedete la apă. Anul trecut, aceasta a reușit să ajungă până în finala acestui show.

„Mama mea Aliona Duminică este de profesie coregraf și după un șir de ani în care a dansat, a decis să-și deschidă școală proprie de Belly Dance!

Părinții mei sunt dansatori, au lucrat împreuna într-un colectiv unde s-au și cunoscut. S-au despărțit când eu aveam 4 ani. Tatăl meu este încă artist și cânta folclor. Nu mai păstrez legătura cu el”, declara Natalia Duminică.

În afară de cei doi faimoși, alți doi războinici vor intra în competiție pentru a-și testa limitele. Amintim că participanții de la Survivor România 2022 luptă pentru un premiu de 100.000 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...