Fosta soție a lui Marian Drăgulescu își transformă complet corpul. La ce s-a gândit acum Larisa (exclusiv)

Iancu Andreea 10.12.2021, 19:19

Larisa Drăgulescu, fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu, pare că trăiește o viață lipsită de griji după ce a reușit să strângă sume impresionante de bani în urma activităților sale. Aceasta recunoaște că a devenit milionară în euro, din munca sa de dansatoare în cluburile de noapte, precum și ca urmare a serviciilor de videochat pe care le prestează. Ipostazele senzuale i-au umplut conturile Larisei, care a decis să treacă la un alt nivel și să își transforme corpul cu ajutorul operațiilor estetice. Fosta parteneră de viață a campionului la gimnastică a recunoscut ce planuri de viitor are.

Ce nemulțumire are fosta soție a lui Marian Drăgulescu, privind corpul său. Larisa își dorește să se transforme complet

Fosta doamnă Drăgulescu are planuri mari. Larisa, care a trăit timp de trei ani o relație cu fostul gimnast, a devenit în ultimii ani o femeie care se descurcă să se întrețină singură. Aceasta a reușit să cucerească bărbații cu pozele sale în ipostaze incendiare, iar asta i-a umplut conturile de bani. Și pentru că se bucură de sume impresionante, de ordinul milioanelor de euro, Larisa este pregătită să investească în imaginea sa. Fosta soție a lui Marian Drăgulescu nu este mulțumită de corpul său și de aceea își dorește să se transforme complet.

Pentru că aspectul fizic o ajută să evolueze în carieră, Larisa a dezvăluit că își dorește să recurgă la o nouă operație estetică, prin care să obțină un bust generos. Aceasta afișează un trup de invidiat încă din 2015, când a apărut pe coperta Revistei Playboy. În prezent, ea are două locuri de muncă. Ziua activează ca funcționar administrativ, la o firmă de petrol din Reșița, iar seara colaborează cu un site de adulți celebru, unde pozează și se filmează în posturi senzuale. Pentru a o putea admira, bărbații plătesc aproximativ 10 euro pe lună.

Cum își va transforma corpul Larisa, fosta soție a lui Marian Drăgulescu
Larisa, fosta soție a lui Marian Drăgulescu, visează la o schimbare fizică

„Făceam și 50.000 de euro pe lună”

Am lucrat în Dubai, în Germania în cluburi de noapte, am câştigat sume mari lunar. Uneori făceam şi 50.000 de euro pe lună. Am toţi banii făcuţi scrişi, dar nu am făcut o sumă. Am în jur de două milioane de euro. O seară “la muncă” înseamnă să fac bărbaţii să se simtă bine. Mi-am schimbat des look-ul pentru a fi pe placul lor, a declarat ea, la Pro TV.

„Vreau să îmi schimb implanturile mamare”. Ce dimensiuni amețitoare urmează să aibă decolteul Larisei

Deși se bucură de un aspect fizic plăcut, dat fiind faptul că mulți bărbați plătesc pentru a o admira, Larisa nu este pe deplin mulțumită de bustul său. Astfel, fosta doamnă Drăgulescu își dorește să apeleze la măiestria unui medic estetician pentru a-și mări decolteul. Aceasta este dispusă să plătească câteva mii de euro pentru a se bucura de implanturi de 500 ml pentru fiecare sân.

Vreau să îmi schimb implanturile mamare, vreau un bust mai mare, mai ferm. Implanturile pe care le am acum au 350 de ml, dimensiunea bustului este de 90 de cm, port cupă D la sutien. Vreau însă implanturi mamare mai mai mari, de 500 de ml, la fiecare sân, a declarat, în exclusivitate pentru playtech.ro, fosta soție a marelui sportiv Marian Drăgulescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...