Schimbare neaşteptată la Survivor 2021. Daniel Pavel anunţă intrarea a noi concurenţi în competiţie

Andreea Bisinicu, Ozana Mazilu 20.06.2021, 12:02

Veste incredibilă pentru fanii Survivor România. Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii de succes care se filmează în Republica Dominicană, anunţă intrarea a noi concurenţi în competiţie. Nimeni nu se aștepta la o asemenea surpriză. Despre cine este vorba și ce se întâmplă duminică, 20 iunie, la jocul de comunicare.

Schimbare neaşteptată la Survivor 2021

Lovitură dură pentru Războinicii de la Survivor România. După ce au câștigat primul joc de imunitate, în urma căruia a fost votată Elena Marin de la Faimoși, de data aceasta cei patru fantastici din echipa albastră au pierdut al doilea joc pentru imunitate, echilibrând cumva balanța de la Consiliu.

Maria, Andrei și Marius l-au propus spre eliminare pe Albert Oprea, printr-un vot strategic. Coechipierii săi sunt convinși că Războinicul are toate șansele de a ieși, din nou, favoritul publicului și de a strânge mai multe voturi în fața Elenei Marin.

„Nu știu dacă a fost cu alte direcții votul colegilor mei către mine…”, spune Albert Oprea.

„Cumva, ne gândim că ar avea o șansă împotriva Faimoșilor”, a spus Maria Chițu.

Surprizele nu se termină aici pentru Războinici și Faimoși. Daniel Pavel le-a pregătit o surpriză de zile mari concurenților din Republica Dominicană. Noi concurenți vor participa la cel mai dur reality-show din lume. Pentru cine credea că vor participa alți români, ei bine, nu se va întâmpla acest lucru.

Prezentatorul emisiunii i-a anunțat pe toți că, în timpul jocului de comunicare de duminică, 20 iunie, Faimoșii și Războinicii vor primi vizita concurenților de la Survivor Grecia.

  „Așadar, doamnelor și domnilor, în aplauzele voastre, concurenții de la Survivor Grecia”, spune Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România.

Reacția lui Albert Oprea după ce a pierdut trei puncte pe traseu

Al doilea joc pentru imunitate de sâmbătă, 19 iunie, a reprezentat o provocare pentru concurenții de la Survivor România. Traseul nou și anevoios le-a pus probleme Războinicilor și Faimoșilor, unii dintre ei accidentându-se destul de serios printre obstacole.

După câteva puncte pe care le-a câștigat cu un golaveraj perfect, aruncând două bile din două, Andrei Dascălu a pierdut punctul care ar fi putut aduce ștafeta. De departe cel mai dezamăgit a fost Albert Oprea, care a pierdut trei puncte în fața rivalilor săi din echipa roșie.

„Deși am venit cu gândul de câștiga m-am simțit stângaci pe traseu. La final nu am avut foarte multe șanse să arunc cu bila. Îmi reproșez că am pierdut trei puncte pentru echipa mea. Sunt supărat și mi-ar fi plăcut să câștigăm ambele jocuri de imunitate. Diseară ne votăm, asta mă doare cel mai tare”, declara Războinicul după joc.

Urmăriți Impact.ro și pe