Nedumerire la Pro TV după ce Vorbește lumea a început fără Adela Popescu. Într-un final, a telefonat și a explicat absența

Iancu Andreea 09.09.2021, 12:30
Nedumerire la Pro TV după ce Vorbește lumea a început fără Adela Popescu. Într-un final, a telefonat și a explicat absența

Vorbește lumea a început astăzi fără Adela Popescu la cârma emisiunii. Vedeta a dezvăluit ulterior absența, după ce Shurubel și colegul său Bogdan Ciudoiu au fost nevoiți să preia postura de prezentatori de bază ai matinalului. Deși până în prezent absența Adelei din emisiune a fost motivată doar de faptul că a rămas însărcinată și a ales să se ocupe de perioada de gravidă în tihna casei, de această dată lucrurile sunt diferite. Motivul pentru care Adela Popescu nu a apărut astăzi la Vorbește lumea este unul cât se poate de serios. Colegii săi i-au transmis toate gândurile bune.

Ediția de astăzi a emisiunii Vorbește lumea a început fără Adela Popescu

Fanii emisiunii matinale de la Pro TV au avut parte de emoții după ce ediția Vorbește lumea de astăzi a început fără Adela Popescu. Frumoasa prezentatoare nu a apărut în platou încă de la primele minute ale emisiei, iar acest lucru i-a îngrijorat pe fani. Moderatoare nu obișnuiește să întârzie, mai cu seamă că este în general foarte organizată. Totodată, singurele momente în care Adela a lipsit au fost cele în care era însărcinată. Proaspăt întoarsă însă în fața camerelor de filmare, după două luni petrecute alături de bebelușul său, Adela Popescu a ridicat semne de întrebare cu absența sa.

Între timp, colegii săi s-au bucurat pentru scurt timp de preluarea frâielor emisiunii, dezvăluind că s-au distrat împreună cu o seară înainte, urmărind meciul Macedonia de Nord – România. Cu toate că jovialii prezentatori au făcut față cu brio lipsei colegei lor mai experimentate de pe platoul emisiunii, aceștia au așteptat cu nerăbdare vești despre prezentatoare.

Azi platoul este al nostru pentru că Adela întârzie. Azi aveți parte de puterea bărbaților! Am făcut un teambuilding ca băieții. A venit Bogdan la mine să vedem meciul. Foarte frumos s-a desfășurat noaptea aceea, mai apoi am dormit separat pentru că sforăie teribil. El a dormit în sufragerie, pe canapea, dar m-am trezit în spaime. În visul meu era groaznic. Am închis ușa că nu am avut nicio șansă. I-am promis Adelei că azi o să fac iar sport…sper să ajungă să vadă, a povestit Andrei Lăcătuș aka Șurubel.

Au venit urșii la București. Măcar a fost bun sandvișul ăla de dimineață. O așteptăm acum pe colega noastră care cu siguranță va ajunge și ea la un moment dat, a menționat Bogdan Ciudoiu

Motivul pentru care Vorbește lumea a început fără Adela Popescu
Bogdan Ciudoiu și Shurubel i-au simțit lipsa Adelei Popescu în ediția de astăzi

Care este, de fapt, motivul absenței prezentatoarei. Adela Popescu are COVID-19!

După mai multe minute, Adela Popescu a intrat în direct și a explicat telespectatorilor și colegilor săi care este, de fapt, motivul pentru care nu vine la emisiune. Vedeta a dezvăluit că are Covid-19, după ce în urmă cu o zi s-a simțit rău. În plus, aceasta și-a făcut un test rapid, care a avut un rezultat pozitiv, astfel că timp de două săptămâni Adela Popescu va lipsi din fața fanilor emisiunii.

Salut! Mi-ar fi plăcut și mie să fiu cu voi. Nu, nu sunt însărcinată! Ieri m-am simțit rău, am ajuns acasă și mi-am făcut un test rapid. Din păcate, am ieșit pozitiv, așa că vreo două săptămâni o să stau să mă uit la voi. De mâine, câte o surpriză în fiecare zi pentru voi. Este ceva oribil când vezi testul pozitiv. Eu nu m-am vaccinat pentru că în sarcină doctorii mi-au spus să nu o fac. După urma să mă vaccinez pentru că tocmai mă informam.

Eu stau cu mască prin casă pentru că vreau să protejez pe toată lumea. Copiii sunt de ceva timp la bunici, deci nu au luat contact cu mine. Am o surpriză pentru voi mâine, de la distanță. Mă gândesc la toate variantele: cum să aerisesc, cum să mă port în preajma bebelușului, cum să port trei măști, etc, a povestit cu părere de rău Adela Popescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...