Adela Popescu a născut. Prima poză cu al treilea băiat al vedetei

Nicu Stan 11.07.2021, 20:16
Adela Popescu a născut. Prima poză cu al treilea băiat al vedetei

Adela Popescu a născut. Prima poză cu al treilea băiat al vedetei. Adela Popescu a adus pe lume al treilea băiat al familie, astăzi, 11 iulie. Anunțul a fost făcut chiar de soțul vedetei, actorul Radu Vâlcan. Acesta și-a declarat dragostea pentru noul venit pe lume, dar și pentru soția lui.

Adela Popescu a născut. Radu Vâlcan, mesaj emoționant pentru noul născut, dar și pentru mamă

Adela Popescu a născut. Prima poză cu al treilea băiat al vedetei. Radu Vâlcan a transmis un mesaj emoționant după ce soția lui a născut.

”Credeți că este ușor să fii trezit la 5-6 dimineața, să fie liber prin oraș, să ai emoții de fiecare dată când se pune roșu la semafor, să nu-mi răspundă Adela la mesaje pentru că, da, tocmai năștea după un travaliu nu lung, dar extenuant. Și multe alte emoții la care nu se gândește nimeni. Pe scurt, iubire, vă ador!”, a fost mesajul lui Radu Vâlcan.

Prima fotografie cu cel de-al treilea baiat al Adelei Popescu si Radu Valcan
Prima fotografie cu cel de-al treilea baiat al Adelei Popescu si Radu Valcan

Adela Popescu a părăsit Vorbește Lumea pentru a se îngriji de sarcină

Adela Popescu a dezvăluit că este însărcinată pentru a treia oară, în direct la TV, în emisiunea pe care o prezintă alături de Cove, Vorbește Lumea, la PRO TV.

”Pentru că este o perioadă destul de dificilă, am hotărât să mă retrag. A fost o decizie foarte greu de luat, m-am gândit foarte mult la ce e de făcut. Pentru că avem aproape familia, părinții care sunt mai expuși și sunt în grupa de risc. Cred că este un risc pe care nu trebuie să mi-l asum. Ce am în burtică e mult mai important și pot să renunț la cel mai frumos loc de muncă pe care-l am”, spunea la începutul acestui an Adela Popescu.

Radu Vâlcan, fericit

Radu Vâlcan a dezvăluit că au așteptat ca sarcina Adelei Popescu să treacă de primul trimestru până să facă marele anunț.

”Acum suntem fericiţi, îi simţim şi pe cei aproape nouă că împărtăşesc aceleaşi trăiri pe care le avem şi noi”, a spus Radu Vâlcan.

Ce spun ceilalți doi băieți ai familiei

În plus, actorul Radu Vâlcan adăuga, la Antena Stars, că ”frăţiorii sunt fericiţi, în special cel mare pentru că înţelege mai multe”.

De asemenea, Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au cunoscut pe platourile de filmare Iubire și Onoare în anul 2010, însă abia în 2015, Adela s-a căsătorit cu actorul Radu Vâlcan. După căsătorie, Adela Popescu și-a schimbat numele în Adela Elena Vâlcan. De asemenea, în 2016 li s-a născut primul băiat pe care l-au numit Alexandru. În decembrie 2018 , Adela Popescu aducea poe lume cel de-al doilea băiat, pe Andrei.

Urmăriți Impact.ro și pe