EXCLUSIV

Cum a fost convinsă Adela Popescu să revină la Vorbește Lumea. Șefii de la Pro TV nu s-au mai uitat la bani. ”Hai, e urgent”. EXCLUSIV

Iancu Andreea 08.09.2021, 11:24
Cum a fost convinsă Adela Popescu să revină la Vorbește Lumea. Șefii de la Pro TV nu s-au mai uitat la bani. ”Hai, e urgent”. EXCLUSIV

Emisiunea „Vorbește lumea” a revenit pe micile ecrane într-o formulă nouă, proaspătă, în grila de toamnă de la Pro TV. Plecarea lui Cove a dus la modificări însă în privința gazdelor matinalului, astfel că la cârma emisiunii a revenit Adela Popescu, spre surprinderea tuturor. Deși proaspăta mămică abia a născut cel de-al treilea fiu al familiei, se pare că Adela a fost convinsă să revină la „Vorbește lumea” de către șefii de la Pro TV, care au decis să o impulsioneze oferindu-i mai mulți bani. Suma nu a fost una de neglijat, astfel că joviala prezentatoare a reușit să se organizeze pentru ca atât bebelușul cât și cariera sa să se împletească frumos.

Adela Popescu, convinsă să revină la „Vorbește lumea” cu mai mulți bani. Cât i-au oferit șefii de la Pro TV pentru a se întoarce în emisiune

Fanii emisiunii „Vorbește lumea” au primit cu uimire vestea că Adela Popescu, cea care îl acompania pe Cove la prezentarea matinalului de la Pro TV, revine în fața camerelor la numai două luni după naștere. Deși în cazul altor vedete decizia nu este neapărat surprinzătoare, proaspăta mămică este cunoscută ca fiind genul de părinte atent la nevoile copiilor săi și care alege să îi pună pe ei pe primul loc în diferite situații. De data aceasta însă se pare că Adela Popescu s-a lăsat convinsă să revină la „Vorbește lumea” de către șefii său, care nu s-au mai uitat la bani și i-au oferit o sumă tentantă.

Se pare că vestea plecării lui Cove de la cârma emisiunii i-a luat prin surprindere pe producători, care au sunat-o pe Adela pentru a-i face o propunere de nerefuzat. Potrivit surselor impact.ro, vedeta obișnuia să încaseze lunar 2.000 de euro înainte de a se retrage pentru a-l naște pe micuțul Adrian. Nevoia șefilor Pro TV de a avea o prezență carismatică în postura de prezentator la „Vorbește lumea” i-a determinat să îi facă o ofertă mai bună vedetei, care în prezent câștigă 3.000 de euro pe lună.

Adela, îți facem 3.000 de euro pe lună, dar hai, e urgent, i-ar fi transmis șefii din Pro TV, în încercarea de a o determina pe Adela să revină mai curând pe micile ecrane.

Adela Popescu, convinsă să revină la Vorbește lumea cu bani
Adela Popescu, alături de Shurubel și Bogdan Ciudoiu

Schimb de replici în direct, pe tema salariului Adelei

Și se pare că aceștia au fost suficient de convingători încât frumoasa prezentatoare să se organizeze acasă, apelând la sprijinul mamei sale, și să revină în fața telespectatorilor. Noul format îi include și pe simpaticii co-prezentatori, Shurubel și Bogdan Ciudoiu, care s-au alăturat emisiunii matinale. Cei trei formează o echipă minunată, care aduce zâmbetul pe buzele privitorilor.

În plus, micile împunsături care apar în direct sunt de-a dreptul savuroase. Recent, în ediția de vineri, 3 septembrie, Adela Popescu și Shurubel au avut un schimb de replici extrem de amuzant cu privire la salariul prezentatoarei. Având drept subiect de discuție câștigul lunar al frumoasei vedete, colegul său a făcut o remarcă ce a stârnit hohote de râs.

„Colegul meu (n.r. – Shurubel) a făcut o trimitere către următorul material, cu unghiile french”, a spus Adela.

„10% mărire la salariu pentru asta”, a fost reacția lui Shurubel.

„Așa mult, vrei să-ți iei apartament?”, i-a răspuns prezentatoarea TV noului ei partener de emisiune.

„Am zis 10% din salariul meu, nu al tău, Adela”, a completat Shurubel.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...