Motivul pentru care Ilinca Vandici a început să plângă la Bravo, ai stil. Vorbele care au făcut-o să nu se mai abțină

Iancu Andreea 27.12.2021, 10:20
Motivul pentru care Ilinca Vandici a început să plângă la Bravo, ai stil. Vorbele care au făcut-o să nu se mai abțină

Prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, Ilinca Vandici, este una dintre cele mai apreciate moderatoare TV din România, bucurându-se de o carieră admirabilă și de o frumusețe specială. Dincolo de calitățile pe care le putem observa cu ochiul liber, vedeta este și o fire extrem de sensibilă. Ilinca Vandici a avut un moment delicat chiar în timpul emisiunii și a început să plângă după ce a fost copleșită de emoții. Vedeta nu a mai reușit să se stăpânească.

Ilinca Vandici a început să plângă la „Bravo, ai stil!”

Gala de Crăciun de la „Bravo, ai stil” Celebrities” a adus multă emoție în platoul emisiunii de la Kanal D. Dincolo de concurentele care au pregătit un program special pentru această ediție inedită, Ilinca Vandici și-a stăpânit cu greu emoțiile și a început să plângă, spre surprinderea multora. Vedeta a reacționat după un moment pregătit de Amna în cadrul show-ului. Aceasta a adus în discuție un subiect extrem de sensibil pentru mulți artiști și vedete în general.

Pentru că perioada sărbătorilor reprezintă o ocazie importantă pentru ca vedetele să ia parte la diferite spectacole, mulți artiști ajung să facă sacrificii. Amna, care a divorțat în urmă cu câțiva ani și în prezent își crește singură copilul, a pregătit o melodie despre sacrificiile pe care mamele le fac de dragul copiilor lor. Versurile „Dragul meu, încerc să ajung la tine/ Mami are treabă și-apoi vine/ Nu te supăra/ Mâine sunt doar a ta”, au făcut-o pe Ilinca Vandici să plângă. Prezentatoarea a recunoscut după moment că această melodie o emoționează mereu și a demonstrat asta și în platoul emisiunii, când nu și-a mai putut stăpâni sentimentele.

„Iubesc piesa asta”, a spus Ilinca.

„Fix asta încercăm, să cumpărăm timp. Ilinca, îmi pare rău (n.r.: că a făcut-o să plângă)”, a declarat Amna.

Ilinca Vandici a început să plângă la „Bravo, ai stil!”
Ilinca Vandici, în lacrimi, în timpul galei de Crăciun a show-ului „Bravo, ai stil!”

Prezentatoarea de la Kanal D s-a confruntat cu momente dificile după nașterea fiului său

Ilinca Vandici este cu atât mai afectată de astfel de momente emoționante de când a devenit mamă. În urmă cu trei ani, vedeta îl aducea pe lume pe băiețelul său, Zian. Fericită pentru noua postură, Ilinca Vandici a recunoscut la un moment dat că s-a confruntat cu stări emoționale extrem de dificile. Depresia post-natală nu a ocolit-o nici pe ea, deși din exterior părea să nu îi lipsească nimic.

Nici acum nu-mi vine să cred că am trecut prin așa ceva… A fost prima dată în viață când am trăit atacuri de panică, stări de tristețe, plâns fără vreun motiv, frică, insomnii, sentimentul de neputință… Sunt stări pe care dacă nu le înțelegi, e greu să le depășești! Lucrez de un an de zile cu un terapeut care mă ajută să înțeleg, să-mi explic și să depășesc anumite episoade din viața mea, inclusiv depresia post-natală!, a declarat Ilinca Vandici pentru viva.ro.

Cu toate că schimbările hormonale absolut firești pentru orice proaspătă mămică și-au spus cuvântul și în cazul vedetei de la Kanal D, aceasta a depășit momentul și acum se bucură de fiecare clipă alături de Zian.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...