A venit fericirea în familia Ilincăi Vandici. Vedeta și-a împărtășit marea bucurie cu fanii

Madlen Moraru 20.07.2020, 13:24

Au fost clipe de fericire totală în familia Ilincăi Vandici. În weekend, frumoasa prezentatoare Kanal D a trăit cele mai inspirate momente, alături de cei dragi. Vedeta a decis să își împartă fericirea imensă cu fanii ei din mediul online.

A venit fericirea în familia Ilincăi Vandici. Vedeta și-a împărtășit marea bucurie cu fanii

Odată cu cele mai noi postări de pe contul de Instagram al Ilincăi Vandici, toată lumea a putut vedea că a venit fericirea în familia șatenei. Asta deoarece în weekendul ce s-a încheiat, frumoasa prezentatoare de la Bravo, ai Stil, a fost prezentă la un eveniment pe cinste. Sora Ilincăi Vandici a îmbrăcat rochia albă de mireasă, de curând, iar aceasta nu a lipsit de la cununia civilă.

Totodată, nunțile în adevăratul sens al lor nu sunt tocmai posibile în momentul de față, din pricina riscului de infectare cu noul virus. De aceea vedeta a fost prezentă la un eveniment intim, foarte restrâns, și care a avut loc cu un număr redus de invitați.

A venit fericirea în familia Ilincăi Vandici. Vedeta și-a împărtășit marea bucurie cu fanii
Bucurie mare în familia Ilincăi Vandici, după ce sora ei a făcut nuntă, în weekend

La evenimentul foarte fericit, aceasta a purtat o rochie în nuanțe de portocaliu. Creația vestimentară purtată de Ilinca Vandici la nunta surorii sale a avut semnătura celebrului Cătălin Botezatu. Cum cei doi sunt foarte buni prieteni, potrivit celor de la wowbiz.ro, nunta a fost marcată și în acest mod cu totul special.

Sora ei este însărcinată

Mai mult, Natalia, sora vedetei Kanal D, a făcut nunta în acest weekend, care tocmai s-a terminat și a purtat o rochie de mireasă elegantă și ceva mai scurtă. Din câte se pare, evenimentul a fost unul foarte fericit și sora acesteia a afișat și o burtică de gravidă de toată frumusețea. Fanii au aflat în acest mod că Ilinca Vandici urmează să devină și mătușă! Natalia este însărcinată în cinci luni.

Momentele magice au avut loc la un complex din zona de nord din Capitală, pe marginea lacului Herăstrău. Vedeta le-a arătat mai multe imagini din timpul nunții fanilor prin intermediul contului său oficial de Instagram, ce pot fi admirate și în galeria foto. Cel care a oficial căsătoria a fost chiar socrul Ilincăi Vandici, primarul localității Tunari, Alexandru Neacșu.